Dragoste

#despartire partener #fost iubit #despartire definitiva

5 motive pentru care trebuie s-o rupi definitiv cu fostul

V-ati despartit, dar ati hotarat sa pastrati inca legatura? Cea mai proasta decizie, sustin psihologii. Iata care sunt motivele pe care acestia cred ca e bine sa va luati adio odata pentru totdeauna.
 

1. Nu trebuie sa iti faci griji de ce va spune despre urmatoarea persoana din viata ta. La urma urmei, de ce ar trebui sa ii ceri parerea sau sa ii dai explicatii?

 

2. Nu va trebui sa te prefaci ca nu esti nici macar un pic geloasa pe noua lui partenera. Asta mai ales ca nu ai cum sa iti scoti pe cineva din minte si din inima brusc si definitiv.

 

3. Pastrand legatura, vei sfarsi cel mai probabil, mai devreme sau mai tarziu, din nou in patul lui. Psihologii sustin ca se intampla frecvent acest lucru, iar cele mai multe femei regreta ulterior acest lucru.

 

4. Nu vei avea de a face cu o a doua despartire. Pentru ca, la drept vorbind, sansa sa va separati din nou este mare si porneste exact de la aceleasi probleme intampinate si prima data.

 

5. Nu va trebui sa ii dai explicatii noului partener de ce fostul iubit face inca parte din cercul tau de prieteni si de ce va intalniti sau continuati sa vorbiti. Ai starni gelozii inutile.


Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului