Dragoste

#dragoste #singuratate #relatie #persoane singure

5 lucruri pe care persoanele singure nu ar trebui sa le spuna

Vara si-a intrat in drepturi, lumea pleaca in vacante, iar tu iti faci griji din ce in ce mai multe deoarece inca nu ti-ai gasit pe cineva? Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incerci sa nu iti alimentezi aceasta stare si sa elimini orice gand rau. Daca simti insa ca nu poti trece peste aceste stari, ai grija si la comportamentul tau. Iata cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le spuna o persoana singura:


1. "O sa mor singura"

Nu incerca sa te lamentezi incontinuu la orice persoana pe care o intalnesti. Nu spune niciodata ca o sa mori in singuratate deoarece exista pentru fiecare un suflet-pereche. Incearca sa te axezi pe lucrurile pozitive din viata ta si elimina orice aspect negativ. Daca esti pesimista, nu vei reusi decat sa iti adancesti aceasta stare.


2. "Cand o sa vina si randul meu"

Tocmai te-a anuntat o prietena ca s-a indragostit si are o relatie? Nu fi invidioasa pe aceasta si nu folosi fraze de genul "Cand o sa vina si randul meu". Ai putea sa o faci si pe ea sa se simta vinovata ca este in sfarsit fericita. Incearca sa te bucuri pentru ea si ia acest lucru ca pe un exemplu: dragostea vine cand nici nu te astepti.


3. "Ma simt mai bine singura"

Incearca sa eviti aceasta fraza, mai ales daca esti intr-un cerc nou de prieteni. Printre acestia ai putea avea un admirator, caruia i-ai putea spulbera orice speranta daca ii spui ca te simti mai bine singura.


4. "Renunt, nu mai are niciun sens sa caut"

O alta greseala pe care o fac frecvent persoanele singure este renuntarea. Chiar daca ai avut numeroase intalniri de care ai fost dezamagita, nu spune niciodata ca vrei sa renunti. Aceste intalniri te pot ajuta sa acumulezi experienta si sa cunosti mai multe tipuri de oameni, dar si sa iti dai seama cum ar trebui sa fie barbatul pe care il cauti.

 

5. "As fi mult mai fericita daca as avea o relatie"

Chiar daca ai avea o relatie, tot ar trebui sa fii independenta, asa ca incearca sa nu iei singuratatea ca pe cea mai mare corvoada. Fa lucruri care te pasioneaza, iesi impreuna cu prietenii si nu iti accentua ideea ca doar daca ai avea o relatie ai fi fericita.

Sursa foto: news.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare