Dragoste

#ziua indragostitilor #dragobete #valentine's day #cadou #surpriza

5 idei inedite de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

machiaj mireasă | Coapse | Cocul miresei | Colagen | Comedoane | Contur ochi | Corectarea imperfectiunilor | Cosmetica corporala | Cosmetica faciala | Cosmetica naturala | Cosmetice corp | Cosmetice picioare | Crema hidratanta |

Daca vrei sa-i faci persoanei iubite o surpriza cu adevarat placuta de Ziua Indragostitilor, renunta la ideile de cadou clasice si ofera-i o experienta de neuitat.

Un buchet de flori si o cutie de ciocolata sau un animal de plus pot fi un cadou placut pentru persoana iubita, insa daca vrei sa-i faci o surpriza de care sa nu uite prea repede, va trebui sa-ti folosesti creativitatea.

De la o declaratie de dragoste speciala intr-un loc public pana la o calatorie cu balonul, afla care sunt cele cinci idei inedite de cadouri de Valentine's Day.

 

Avalansa de flori

 

Cu o floare nu se face primavara, insa cu foarte multe flori ii poti oferi iubitei sau sotiei o zi de neuitat.

Fii creativ si alege un moment potrivit pentru a-ti surprinde jumatatea cu o avalansa de flori. Ii poti umple dormitorul cu vaze cu flori sau poti cauta o surpriza si mai ingenioasa. Umple-i torpedo-ul cu flori!

Daca vrei sa-i oferi un moment placut folosindu-te de petale de flori, tine cont de faptul ca acestea nu rezista foarte mult in aerul cald din interior pe timpul iernii. Durata de timp dintre momentul cand pregatesti petalele si clipa in care o vei surprinde cu ele nu trebuie sa depaseasca o ora.

Fiimagician.ro te poate ajuta chiar sa-i imbraci complet masina in flori! Daca pregatesti chiar tu "avalansa de flori" nu uita de faptul ca unele petale strivite pot pata materialele textile: geanta ei preferata nu e locul cel mai potrivit pe care sa-l gaseasca plin de petale parfumate.

 

Atmosfera romantica la inaltime

 

Daca vrei sa o ridici la cer inainte de a-i declara iubirea ta, o plimbare cu balonul sau cu elicopterul pot fi ocazia perfecta pentru un moment romantic de neuitat.

Intr-un balon cu aer cald, te poti bucura de panorama tinand in brate persoana iubita. Mai multe detalii pe Johnbalon.ro.

O plimbare cu elicopterul costa mai mult, insa poti petrece timpul deasupra orasului, sau iti poti duce jumatatea la o destinatie romantica din tara. Mai multe detalii pe helicopters.ro.

Pentru senzatii tari de Ziua Indragostitilor alaturi de persoana iubita, ii poti oferi o plimbare cu avionul ultrausor, motodeltaplanul si motoparapanta. Mai multe detalii pe aventuracard.ro.

 

Fantana de ciocolata si magie

 

Daca vrei sa-i oferi ceva dulce de Valentine's day, renunta la clasicele bomboane de ciocolata si rasfat-o cu o fantana de ciocolata!

Selectevents.ro iti pune la dispozitie fantana si distractia, de la un show magic, pana la un show cu fachiri, pentru a-ti impresiona jumatatea.

 

Hovercraft

 

Dragostea te face sa prinzi aripi? Suprinde-ti jumatatea cu o experienta unica, in care puteti pluti impreuna deasupra solului cu un hovercraft.

La AFI Palace Cotroceni, in Hoverland, puteti pluti impreuna, la 15-20 de centimetri deasupra solului cu ajutorul unui hovercraft. Mai multe detalii pe hoverland.ro.

 

Declaratie de dragoste speciala

 

O declaratie de dragoste speciala, intr-un loc public poate deveni o amintire placuta pentru jumatatea ta.

Cu ajutorul fiimagician.ro, iti poti exprima iubirea pe un panou publicitar, sau la cinema, inainte de inceperea filmului, printr-un mesaj pe ecran.

Inspira-te din ideile de mai sus si ofera-i persoanei iubite o zi deosebita, fie ca e vorba de Valentine's Day sau de Dragobete, care sa ii arate iubirea pe care i-o porti si sa creeze amintiri placute de povestit nepotilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului