Dragoste

#cadouri iubit #cadouri #idei cadouri

5 idei de cadouri pentru iubitul tau

Luna cadourilor se apropie cu pasi repezi si, chiar daca suntem obisnuite sa fim noi cele rasfatate si ingropate in cadouri, nu trebuie sa fim egoiste! Iubitii nostri merita si ei, din cand in cand, cate o atentie, macar cat sa le sugeram ca asteptam ceva de la ei. Lasand gluma la o parte, stim ca si voua va face placere sa ii vedeti incantati de surprizele pregatite cu entuziasm special pentru ei. Dar ce ne facem cand ramanem in pana de idei? Fiti fara griji, venim noi in ajutorul vostru cu cateva sugestii pentru cadouri cu care nu veti da gres niciodata.

1. Lenjerie intima…pentru tine

Chiar daca il surprinzi pe el purtand niste chilotei indrazneti, tot tu vei fi rasfatata in materiale fine, deosebite. Daca te va gasi acasa seara, in lenjeria cumparata special pentru el in loc de banalele pijamale, cu siguranta se va simti flatat si te va rasplati pe masura. Adauga un masaj cu uleiuri aromate si o atmosfera calda si veti avea o noapte de neuitat.

2. Un ceas de mana elegant

Fie ca iubitul tau este un om punctual, fie ca uita sa se trezeasca dimineata si mereu intarzie la intalniri, un ceas de mana ii va fi cu siguranta, de folos. Ai grija sa alegi un ceas potrivit stilului sau si, in primul rand, un ceas de calitate. Alegerea va fi una dificila, pentru ca sunt o multitudine de branduri pe piata, fiecare din ele avand colectii variate de ceasuri barbatesti, care mai de care mai frumoase si mai atractive, pentru ca tu sa faci cadoul perfect.

Recomandam site-ul Ceasmania.ro pentru colectii de ceasuri de mana originale, atat ceasuri dama, cat si ceasuri de barbati, cu garantia unui produs calitativ si a unei oferte de pret corecte.

3. Un gadget mult dorit

Iubitul tau este un impatimit al tehnologiei? Sau poate un gamer pasionat? Daca da, piata este plina de noutati in domeniul IT, intr-adevar, preturile nu sunt chiar accesibile, insa poate ai reusit sa strangi banuti din timp pentru a-I lua un cadou consistent partenerului tau. Poti avea in vedere faptul ca investesti nu doar in pasiunea lui, ci si in timp liber pentru tine.

4. Parfumul tau preferat… pentru el

Iti place un parfum in mod deosebit? Poate ca il avea fostul tau la care, recunoaste, inca te mai gandesti, sau poate l-ai simtit la colegul tau cel sexy, insa nu stii cum sa il faci si pe iubitul tau sa il poarte fara sa-l bagi la banuieli, cea mai sigura varianta este sa i-l faci cadou! Sigur el il va aprecia, iar daca nu ii place, il va purta oricum pentru tine. Din nou, win-win situation!

5. Dragostea trece prin stomac…

Nu este obligatoriu sa cheltui sume colosale pentru a-i face un cadou persoanei iubite, iar uneori, poate chiar nu dispui de un buget alocat atentiilor costisitoare, asa ca, daca ii pregatesti mancarea preferata sau poate prajitura la care esti experta, cu siguranta va aprecia efortul tau si se va simti rasfatat.

Tu ce idei de cadouri ai? Impartaseste-le cu noi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului