Dragoste

# cadouri valentine's day #cadouri barbati #cadouri

5 idei de cadouri de Valentine's Day pentru barbati care te vor scoate din incurcatura

Valentine’s Day nu este numai ziua in care iubirea este celebrata, dar si cea in care le aratam celor dragi ca ii cunoastem si ca ii incurajam atat in viata profesionala, dar si in ceea ce priveste hobby-urile care-i relaxeaza si-i binedispun.

Intr-o lume mereu in miscare, gasirea cadoului perfect poate fi destul de problematica. Anul acesta fa din Ziua indragostitilor o frumoasa amintire in povestea voastra de dragoste si alege-i un cadou pentru sufletul sau.

Pentru a gasi darul potrivit ai nevoie de o mica viziune, atentie la detalii si inspiratie din locul potrivit. Pentru a face cautarea mai usoara, ne-am inspirat de la MyMan si de la Elena Miu, fondatoarea primului magazin online de cadouri de lux barbatesti din Romania. Elena este de peste 10 ani Gift Concierge, adica un “sfatuitor” expert in alegerea cadourilor. Iata cele 5 idei de cadouri perfecte:

1. Confera-i un plus de siguranta cu ajutorul portofelului vintage securizat

Portofel securizat, disponibil pe MyMan

Cadourile pentru barbatii contemporani trebuie sa fie in concordanta cu aspiratiile lor, sa fie atat placute din punct de vedere estetic, dar sa isi gaseasca si o intrebuintare.

Un portofel nu numai ca respecta toate aceste cerinte, dar este cadoul care ar putea sa faca fericit orice barbat.

Portofelul C-secure dublu este confectionat din piele naturala din Italia si are acel aer retro care se poate asorta celor mai elegante tinute si se ridica la inaltimea celor mai exigente standarde.

Unicitatea acestuia consta in faptul ca beneficiaza de sistemul de protectie RFID, sistem special conceput pentru a proteja cardurile de sustragerile frauduloase.

Iubitul sau sotul tau nu numai ca poate sta fara griji, dar acesta este destul de incapator si poate stoca intre 8 si 14 carduri.

Mai mult, este prevazut si cu spatii dedicate bancnotelor si monedelor, iar prin intermediul butonului lateral cardurile pot fi accesate foarte usor pentru un plus de confort.

2. Ajuta-l cu accesorizarea perfecta cu butonii eleganti de inspiratie celtica

Butoni cu model celtic, de la MyMan

Barbatii puternici, independenti si siguri pe ei vor alege intotdeauna sa se faca remarcati prin intermediul tinutelor si modului in care le accesorizeaza pentru a avea un look cat mai sofisticat.

Daca vrei sa ii oferi iubitului sau sotului un cadou atemporal pe care il va purta cu placere ori de cate ori va avea ocazia, atunci butonii de inspiratie celtica sunt darul potrivit.

Fiind fabricati in Marea Britanie, aveti garantia unui produs lucrat cu pricepere si maiestrie, iar culoarea aurie nu poate decat sa inspire rafinament.

3. Ofera-i un notebook vintage in stil mandala

Notebook vintage, disponibil pe MyMan

Orice barbat organizat are nevoie de o agenda sau un notebook pentru a-si tine in ordine programul si gandurile. Pentru un plus de eleganta un carnetel care sa ii ofere siguranta organizarii poate fi acel cadou care ii va aduce si bucurie, dar care isi va gasi rapid utilitatea.

De Ziua indragostitilor alege sa oferi un cadou gravat cu un mesaj inspirational si un semn oriental pe o coperta din lemn ce confera un sentiment de confort si naturalete.

Pentru un plus de creativitate, notebook-ul are pagini neliniate, ceea ce elimina orice fel de restrangeri. Persoana careia ii vei oferi acest notebook va da frau liber creativitatii si isi va asterene gandurile pe o hartie delicata de buna calitate pe care poate scrie cu pixul, stiloul, seturile de scris cu penita sau chiar sau rollerul.

4. Fa-i o supriza inedita cu setul retro de scris

Set de scris cu pana si calimara dragon, de la MyMan

Daca arta scrisului frumos il pasioneaza pe barbatul iubit, un set de caligrafie care este deopotriva elegant si rafinat poate fi o alegere nemaipomenita.

Setul de scris are un aspect inedit si este format dintr-o pana de culoare albastra accesorizata cu o figurina metalica, o mica calimara cu cerneala neagra care are atasat un suport pentru pana sub forma unui dragon si doua penite de forme diferite pentru diverse stiluri de caligrafie.

Setul retro este de o calitate superioara si va accesoriza perfect biroul iubitului. Fii sigura ca acest set de scris il va bucura si il va ajuta sa isi imbunatateasca abilitatile de caligraf.

5. Daruieste-i servieta care il tine organizat

Servieta Avirex, disponibila pe MyMan

Laptopul, portofelul, agendele, stilourile, cheile, castile si alte mici obiecte le sunt indispensabile barbatilor de pretutindeni, viata urbana fiind de neconceput in lipsa lor.

Tocmai de aceea, o servieta care le poate ingloba pe toate este ideala pentru sotul sau iubitul tau. De acest Valentine’s Day ofera-i chiar tu bucuria de a avea o geanta business-casual pe care o va folosi in fiecare zi sau pe care o poate lua in calatorii.

Spatioasa, eleganta, servieta Avirex din colectia Buffalo este confectionata din piele sintetica amestecata cu piele naturala care ii confera acest stil vintage apreciat, dar o ajuta si sa fie rezistenta in timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului