Dragoste

#shopping #logodna #intalnire #greseli in cuplu #cuplu #relatie

5 greseli pe care le fac femeile intr-o relatie

Femeile sunt adorabile, tandre, frumoase, dar au cateodata obiceiuri care ii scot din minti pe barbati. Astfel, si-au capatat faima de cicalitoare, curioase si obsedate de casatorie. Tu vrei sa afli mai multe despre el si pare ca iti bagi nasul unde nu trebuie; vrei sa il vezi mai repede, iar el are impresia ca esti insistenta. Iata cateva dintre cele mai frecvente greseli comise de femei intr-o relatie.

 

1. Il suni chiar dupa prima intalnire

Doar ce ati incheiat o prima intalnire si deja parca ai vrea sa te sune. Stai cu ochii pe telefon si astepti un mesaj sau un apel de la el. Deodata, te hotarasti sa il suni. Si iata, doar ce ai facut una dintre greselile clasice.

Toti barbatii stiu ca este firesc sa faca ei primul pas. Daca intr-adevar vrea, te va contacta, si in felul acesta iti vei da si tu seama ca acel barbat este chiar interesat de tine. Carei femei nu ii place sa fie cautata si curtata ?

Lasa-l sa reflecteze asupra situatiei, nu il sufoca, mai ales in aceasta faza incipienta. Daca il vei suna tu sau il vei asalta cu mesaje, ii vei da impresia ca esti o femeie disperata, nu mai reprezinti o provocare si ar putea chiar sa se intrebe daca tu nu ai o viata personala.

In general, barbatii fug de femeile posesive si sunt impresionati de cele independente. Chiar daca mori de nerabdare sa-l vezi, asteapta sa te caute el. Daca te place, mai devreme sau mai tarziu te va contacta.

2. Vorbesti despre familie si casatorie mult prea curand

Femeile, de multe ori, nu reusesc sa inteleaga faptul ca barbatii nu gandesc la fel ca ele. Tu visai la nunta perfecta si stiai, inca de copila, cum vor arata servetelele de pe masa; el in timpul acela obisnuia sa se imagineze inconjurat de o multime de fete.

Desi ti-ar placea sa vorbesti cu partenerul tau despre casatorie, familie, copii, intreaba-te daca el este pregatit pentru astfel de discutii. Acesta nu este un mod de a-ti da seama daca te iubeste sau cat de mult vrea sa fie cu tine. Dar, de cele mai multe ori, barbatii trec direct la actiune.

In sensul ca, exact cand te astepti mai putin, iti va pune pe deget inelul mult dorit. Depinde foarte mult si in ce stadiu al relatiei voastre va aflati. Dar, de obicei, pentru cuplurile stabile, aceste discutii vin de la sine. Da-i putin ragaz si nu-l pune pe fuga.

3. Vrei sa afli totul despre fostele

Femeile sunt curioase, dar de ce trebuie sa fie atat de curioase cand vine vorba de fostele prietene ale partenerului? Barbatii trec prin clipe de cosmar cand vine vorba de interogatorii.

Este normal sa vrei sa afli mai multe despre persoanele din viata partenerului tau, dar incearca sa te limitezi la cateva intrebari. Nu trebuie sa incepi sa cauti detalii sacaitoare sau sa mai faci si niste crize de gelozie. Te-a ales pe tine si in momentul acesta incearca sa va cunoasteti mai bine.

Atunci consuma-ti energia in aceasta directie si, dupa cum se mai spune, nu trezi spiritele rele. S-ar putea sa existe mari sanse sa il impingi in bratele fostei, care poate nu era asa de sacaitoare si de posesiva ca tine.

4. Vrei sa il determini sa va mutati impreuna

Iti doresti nespus de mult sa va mutati impreuna, dar el inca nu ti-a facut aceasta propunere. Asa ca te-ai gandit sa ii “fortezi” un pic mana. Cum? Prin tot felul de trucuri specifice femeilor. De exemplu, iti uiti tot mai des, din “greseala”, lucrurile personale la el acasa. Astazi un tricou, maine un ruj in baie, si uite asa, incepi sa iti marchezi teritoriul.

Nu crezi ca, daca ar fi vrut intr-adevar, ti-ar fi propus chiar el asta? Probabil ca inca nu simte ca a venit momentul potrivit pentru acest pas. Intr-un cuplu, hotararile se iau in doi si, mai ales pentru cele importante, trebuie sa existe convingere deplina din partea amandurora.

Nu ii mai forta mana, pentru ca risti sa il indepartezi. Mai bine poarta o discutie deschisa si spune-i ceea ce simti: faptul ca nu vrei sa faci nicio presiune asupra lui, dar ca tu esti pregatita pentru urmatorul pas.

Afla in acest fel ce simte si el, daca are de gand sa faca parte dintr-o relatie serioasa sau vrea sa mai “copilareasca” etc. Dati-va sansa de a va cunoaste mai bine si de a afla ce planuri de viitor aveti.

5. Las-o mai moale cu shoppingul

Stiu ca shoppingul este cea mai buna terapie sau ocazia potrivita de a te relaxa, dar s-ar putea sa fii catalogata drept materialista. Ti-a dat cardul si mana libera sa il folosesti, dar asta nu inseamna ca o sa-i faca placere sa descopere ca ti-ai cumparat un Rolex fara sa il consulti inainte.

De obicei, barbatii nu apreciaza femeile care se uita doar la contul din banca si incearca sa caute pe cineva care intr-adevar le aprecieaza personalitatea. Chiar daca tu nu esti nici pe departe o persoana materialista, lucrurile se interpreteaza.

Incearca sa fii cumpatata, rationala, si sa te preocupi si de persoana lui, in detrimentul shoppingului. Ce-ar fi daca urmatoarea daca cand te afli in Mall, ai face cumparaturi doar pentru iubitul tau si ti-ai lua o lenjerie intima foarte sexy, pentru a-l surprinde placut in dormitor? Cu siguranta ar aprecia gestul si grija ta.

Daca ai un partener care vrea sa te fereasca de aspectele financiare, arata-i totusi ca poti fi o partenera intelegatoare si intreaba-l cum ii merg afacerile, serviciul, care este bugetul alocat pentru cumparaturi etc. Va fi incantat sa vada ca esti o persoana rationala.

 
Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului