Dragoste

#lumanari #sex #sexy #romantism #muzica #saruturi # mangaieri #jocuri erotice #atmosfera

5 gesturi sexy pe care le poti face, in functie de starea de spirit

Starile de spirit nu sunt aceleasi in fiecare zi, tocmai de aceea nici sexul nu este la fel. Cand esti nervoasa, tinzi sa fii morocanoasa in pat, cand esti vesela, debordezi de energie, iar cand esti melancolica, visezi la atingeri romantice si saruturi prelungi. Adapteaza-ti gesturile sexy la starea de spirit si vei experimenta noi senzatii incitante alaturi de partenerul tau.

1 Te simti sexy: initiaza sexul

In zilele in care te simti sexy si atragatoare indrazneste sa fii tu cea care initiaza partida de sex. Dupa dus, intra in dormitor doar cu un prosop infasurat pe corp si da-l jos in fata iubitului tau. Cu siguranta imaginea trupului tau gol, afisata spontan, il va face sa te doreasca si mai mult decat de obicei.

2 Esti nostalgica: trezeste-i simturile cu saruturi delicate

In zilele in care esti nostalgica si iti amintesti cu drag de primii fluturasi in stomac, gestul sexy pe care il poti face este sa-ti saruti indelung partenerul si sa-ti plimbi mainile pe trupul lui. Inocenta momentului va va purta negresit catre o partida de amor plina de romantism.

3 Esti visatoare: pregateste o atmosfera romantica

Vrei sa readuci romantismul in dormitorul conjugal? Cele mai potrivite momente pentru reinvierea romantismul sunt serile in care esti visatoare si vrei ca gesturile tale sexy sa-l topeasca de fericire pe iubitul tau. Pregateste o atmosfera romantica in dormitor cu cateva lumanari aprinse, o muzica ambientala pe fundal si aroma delicata a esentei de vanilie.

4 Esti jucausa: pregateste jocuri erotice incitante

Cand te simti jucausa, suprinde-ti iubitul cu jocuri erotice pe care nu le-ati mai incercat pana acum. Un schimb de roluri, un striptease incitant sau o comunicare erotica prin SMS-uri poate fi gestul sexy care va revitalizeaza partida de sex.

5 Esti creativa si indrazneata: scoate sexul din dormitor

Cand esti intr-o stare de spirit pozitiva si simti ca exulti de creativitate, indrazneste sa scoti sexul din dormitor, adica invita-ti iubitul la o partida de sex in bucatarie, sub dus, in masina, in cabina de proba a unui magazin sau in alt loc public. Iubitul tau va considera invitatia ta drept un gest sexy incontestabil si va face tot posibilul sa nu-ti para rau ca ai venit cu aceasta propunere incitanta.

Sursa foto: chatelaine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii