Dragoste

#machiaj #fixativ #flirt #prima intalnire #etichete femei #femei de gasca

4 tipuri de femei pe care barbatii le eticheteaza de la prima intalnire

Cand vine vorba despre femei, barbatii se grabesc sa le puna etichete inca de la prima intalnire: aceasta este materialista, cealalta este copilaroasa, cealalta este prea intelectuala. Stereotipurile au existat si vor exista intotdeauna, dar legea atractiei este mai presus de orice sablon, astfel ca multe femei reusesc sa cucereasca barbatii, chiar daca sunt etichetate inca de la prima intalnire.

1 Femeia de aventura

La prima inalnire, un barbat poate considera ca femeia pe care o are in fata este doar "de aventura". Ce il face sa o judece in acest mod? Este imbracata mult prea sexy, este machiata strident, flirteaza intruna, isi verifica telefonul din minut in minut, are o coafura teapana de la prea mult fixativ, vorbeste mult despre propria persoana si nu se fereste sa spuna cat de priceputa este la toate, inclusiv la sex.

2 Femeia excesiv de draguta

Barbatilor le plac femeile dragute, insa cand ele debordeaza de dragalasenie sunt imediat etichetate. De multe ori, femeile excesiv de dragute, dornice sa ii ajute pe cei din jur, dornice sa protejeze mediul, dornice sa faca o lume mai buna nu se aleg cu o a doua intalnire, tocmai din cauza faptului ca se lasa etichetate prea repede.

3 Femeia "de gasca"

O femeie care este prea sociabila si incearca sa fie "de gasca", sa spuna glume deocheate, sa arate ca se pricepe de la jocuri video sau la fotbal este imediat etichetata de barbati. Ei pot considera ca ea incearca sa-si dea prea multa importanta si ca ii place sa fie in centrul atentiei.

4 Femeia aristocrata

Femeia aristocrata este un vis pentru cei mai multi barbati, iar cei care au norocul sa obtina o intalnire cu ea se considera norocosi. Care sunt trasaturile femeii aristocrate? Arata incredibil de bine, este foarte ingrijita, poarta haine de firma, dar nu epateaza, vorbeste frumos, este inteligenta, glumeste atat cat trebuie, este rasfatata, dar fara sa para materialista, are un job bine platit, conduce o masina cocheta si emana senzualitate prin toti porii. Practic, este tipul de femeie pe care un barbat crede ca nu o merita, ca nu este de nasul lui.

Ce spun specialistii despre etichetarea femeilor

Consilierii in relatii de cuplu considera ca etichetarea este un lucru firesc. Si femeile eticheteaza barbatii, ba chiar se eticheteaza intre ele. Pentru a evita sa primeasca o eticheta la prima intalnire, femeile trebuie sa fie cumpatate, atat in comportament, cat si in dezvaluirile pe care le fac despre ele, spun specialistii.

Sursa foto:collegecandy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare