Dragoste

#semne #luna de miere #nunta #casatorie #inel #rochie de mireasa #comportament barbati

Semne care iti arata daca te va cere sau nu in casatorie

Tu, intr-o rochie superba din dantela alba, cu trena lunga, in timp ce tii in mana un buchet de trandafiri albi. El te soarbe din priviri emotionat si iti pune verigheta pe deget. Felicitari, sunteti sot si sotie! Acum fa un efort si trezeste-te! Este doar imaginatia ta, el inca nu te-a cerut. Daca visezi la asta cu ochii deschisi, vezi mai jos care sunt semnele ca este gata sa faca pasul cel mare si care sunt cele ca nu te va cere de nevasta!

O va face curand

1 Renunta la serile cu baietii

Cand iubitul tau incepe sa rareasca serile prin baruri si sali de biliard alaturi de prieteni este un semn clar ca este gata sa se aseze la casa lui si sa te ceara in casatorie.

2 Are stabilitatea financiara necesara

Nu este de mirare ca nu te-a cerut pana acum, a preferat realizarile profesionale care-i aduc linistea financiara de care are nevoie. Bucura-te deoarece veti avea parte de o luna de miere ca-n povesti.

3 Vrea sa fie tata

Majoritatea barbatilor nu iau in considerare sa devina parinti pana la cel putin 27 de ani. Daca iubitul tau are o profesie si mai precisa, cum ar fi aceea de doctor, profesor sau informatician, atunci aceasta dorinta se manifesta dupa 30 de ani.

4 Se comporta ca un sot

Daca ti-a facut cunostiinta cu parintii lui si insista sa-i cunoasca pe ai tai inseamna ca are ganduri serioase. Fii pregatita, s-ar putea sa te ceara cand nici nu te astepti.

Nu are de gand

1 Ti-o spune in fata

Atunci cand se simte incorsetat catre un mariaj nedorit ti-o va spune in fata. Nu insista si lasa-i un timp sa reflecteze asupra deciziei.

2 Isi cumpara lucruri scumpe

Se lauda cu ultima achizitie, o  tableta electronica sau o masina, pe care a cumparat-o fara ca macar sa te consulte? Ia-ti gandul de la casatorie in viitorul apropiat.

3 Rade de prietenii lui casatoriti

Daca face misto de prietenii lui care sunt insurati, inseamna ca nu se gandeste sa se lege la cap cu un mariaj.

4 Te raneste sentimental

Te minte, vorbeste constant despre femeile frumoase pe care le vede pe strada sau la televizor, nu se poate abtine sa nu flirteze etc. Nu este de tine, paraseste-l inainte ca lucrurile sa se complice.


Sursa foto: youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului