Dragoste

#dragoste #comunicare #sex #relatie #rezolutii #momente in doi

4 rezolutii pentru a avea o relatie armonioasa in 2013

Fie ca aveti o casnicie stabila, fie ca va aflati la inceput de drum in aventura dragostei, este important sa aveti mereu in minte cateva rezolutii importante, astfel incat sfarsitul anului sa va gaseasca impreuna, mai indragostiti si mai uniti ca niciodata! Iata 4 dintre cele mai importante obiective pe care este bine sa le stabilesti in 2013, pentru o relatie de iubire trainica!

1 Mai multe momente in doi

Chiar daca timpul este limitat si ai o multime de griji si treburi cotidiene pe cap, nu le lasa sa iti afecteze relatia de cuplu si sa va indeparteze.

Este important ca in tumultul vietii cotidiene, presarat cu grija pentru familie, casa, serviciu si copii, sa va gasiti timp si momente in program doar pentru voi doi. Fie ca e vorba de o baie in doi, de o masa luata impreuna sau pur si simplu de o iesire rapida in oras, creati-va momente de care sa va bucurati in doi.

2 Mai multa comunicare deschisa si sinceritate!

Inca simti nevoia sa ascunzi lucruri si ganduri de partenerul tau? Simti ca nu poti sa fii complet sincera cu el? Ia-l deoparte si dezbateti problema.

Este important ca in acest an sa va deschideti unul in fata celuilalt si sa reusiti sa fiti onesti si intelegatori in egala masura. Aceasta atitudine reprezinta o caramida solida la temelia relatiei voastre!

3 Mai mult sex intens si variat!

Treburile de zi cu zi si grijile v-au distrus incet, dar sigur viata sexuala? Pasiunea din cuplu a apus pe masura trecerii timpului peste relatia voasta? Este timpul sa reaprindeti focul pasiunii si in acest an sa va dezlantuiti intr-o aventura sexuala memorabila.

Inainte de orice, faceti-va timp in program pentru sex cat se poate de des! Apoi, nu va limitati la pozitiile clasice si la locatiile banale. Incercati lucruri noi din punct de vedere sexual si explorati-va fanteziile erotice!

4 Mai putine certuri si mai multa rabdare!

Rabdarea, ascultarea si intelegerea stau la baza consolidarii unei relatii de iubire puternice si trainice.

Propune-ti inca de la inceputul anului sa fii mai rabdatoare in relatia cu partenerul, sa il asculti mai mult si sa evitati pe cat posibil certurile, criticile si conflictele. Invatati sa treceti peste probleme si tensiuni impreuna, prin comunicare si flexibilitate.


Sursa foto: boysbitchesandbreakups.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare