Dragoste

#cuplu #partener #sarut #relatie #sarut frantuzesc #tehnici sarut

4 pasi pentru un sarut frantuzesc perfect

Sarutul este cea mai intima apropiere in cuplu si o parte importanta a preludiului. Poti oricand sa te lipsesti de orice alta forma de stimulare, chiar si de cea vizuala, pentru a da prioritate celei tactile.

Invata cum sa-ti saruti jumatatea astfel incat sa-i dai fiori si sa-i generezi cele mai puternice dorinte. Iata cateva trucuri pentru sarutul frantuzesc care te vor invata cum sa il/o pui pe jar:

1. Asteapta momentul potrivit

Invata limbajul trupului celuilalt si "studiaza terenul" inainte de a-l surprinde cu sarutari pasionale. Incepe cu un mic flirt sau cu atingeri timide ale bratelor, astfel incat sa il/o introduci in atmosfera. Continua sa il/o provoci cu mangaieri pe obraz si pe gat, nu sari direct in valtoarea sarutului frantuzesc, aveti amandoi nevoie de o mica "incalzire" inainte.

2. Incepe incet si delicat

Abordeaza-ti partenerul cu miscari lascive si atingeri delicate, de parca ai dori sa savurezi momentul la nesfarsit. Tensiunea intima formata va da un plus de farmec momentului si senzatiilor resimtite in acest punct al sarutului.

3. Mareste intensitatea treptat

Asa cum preludiul este atat de important pentru sex, inceputurile mai timide ale sarutului sunt importante pentru desfasurarea pasionala a momentului de intensitate maxima. Nu vrei sa ratezi nicio etapa, pentru ca sunt la fel de importante si de placute toate.

Cu alte cuvinte, placerea nu trebuie fortata, lasa lucrurile sa se desfasoare natural atunci cand iti saruti jumatatea. Pe masura ce intensitatea actului in sine creste treptat, cresc si dorinta si apetitul sexual. Un sarut frantuzesc "ca la carte" poate servi drept preludiu pentru cele mai pasionale momente din dormitor.

4. Ramai conectat/a in actul sarutului

Daca in mijlocul sarutului iti suna telefonul si trebuie neaparat sa raspunzi, nu presupune ca poti relua activitatea de unde ai intrerupt-o. Orice pauza poate fi prilej de blocaj, iar partenerul tau s-ar putea sa nu aprecieze graba.

Suplimenteaza stimularea buzelor cu mangaieri tandre pe obraz. Plimba-ti degetele prin parul lui/ei, ai grija ca trupurile voastre sa se contopeasca si lasa febra momentului sa iti ghideze miscarile. Un sarut reusit este unul spontan si incarcat de emotie.

Urmeaza pasii de la inceput si nu vei da gres, iar tu si jumatatea ta veti avea parte de sarutul frantuzesc perfect.

Sursa foto: ezcouple.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare