Dragoste

#varsta barbati #ziua barbatului #atractie #barbat nepotrivit

Motive pentru care esti atrasa de barbatul nepotrivit

Desi toate femeile viseaza sa intalneasca barbatul ideal, care sa ii puna lumea la picioare, de fiecare data se intampla cu totul invers. Chiar daca nu mai esti inca adolescenta, iar naivitatea nu mai este atat de accentuata, poti fi atrasa de multe ori de un barbat total nepotrivit pentru tine, desi stii foarte bine ceea ce cauti.

Din dorinta de intalni pe cineva cat mai repede, din cauza euforiei primei intalniri sau chiar din pricina faptului ca el pare altfel decat ceilalti, ajungi sa pici in capcana barbatului nepotrivit. Iata cateva motive care te fac sa fii atrasa de barbatul gresit:


1. Te misti prea repede

Unul dintre principalele motive care le fac pe femei sa se indragosteasca sau sa fie atrase de barbatii nepotriviti este graba. Chiar daca ai ajuns la o varsta la care ar trebui sa ai deja o familie, nu incerca sa grabesti lucrurile atunci cand intalnesti un barbat. Ai rabdare si incearca sa il cunosti cat mai bine. Nu ar trebui sa te miri ca intalnesti doar barbati nepotriviti, daca esti mereu pe graba. Cel mai bine ar fi sa te autoanalizezi si sa incerci sa iti schimbi tactica.


2. Traiesti constant in trecut

Daca ai iesit destul de recent dintr-o relatie, ar fi bine sa te detasezi cu totul de trecut, deoarece vei avea tendinta de a cauta parteneri care sa semene cu ex-ul. Trebuie sa te gandesti ca, daca ai terminat relatia cu acesta, inseamna ca ceva nu a mers bine, deci nu incerca sa iti creezi preferintele in functie de trasaturile pe care le-a avut fostul tau iubit. Incearca sa fii deschisa si sa afli pe parcurs ce iti doresti.


3. Ai uitat cat de incantatoare poti fi

Increderea in sine este unul dintre principalele atuuri pe care le au femeile care reusesc sa gaseasca barbatii potriviti. Incearca sa fii increzatoare in fortele proprii, astfel vei uita de timiditate si vei reusi sa porti discutii deschise cu potentialii parteneri. O femeie increzatoare, plina de sarm si puternica, ii determina pe barbati sa mai renunte la armele lor de seductie, lucru ce ii face sa fie vulnerabili si mult mai usor de descifrat.


4.  Renunti prea usor la cautare

Multe femei au senzatia ca nu sunt suficient de frumoase sau nu au calitatile necesare pentru a gasi barbatul perfect pentru ele, asa ca ajung sa se cramponeze intr-o relatie cu un barbat total nepotrivit. Nu face acest lucru. Trebuie doar sa te inarmezi cu putina rabdare, deoarece stand langa un barbat nepotrivit nu vei face decat sa iti accentuezi starea de neincredere in tine.

Sursa foto: blog.chemistry.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare