Dragoste

#despartire #schimbari #impacare #inselat #motive

4 lucruri pe care sa le iei in consideratie inainte de a te impaca cu partenerul tau

V-ati despartit, insa te gandesti din ce in ce mai mult sa acorzi o noua sansa relatiei voastre si sa va impacati? Probabil ca ai motive intemeiate sa iti primesti partenerul inapoi in viata ta, insa inainte de a te lasa impresionat de rugamintile si promisiunile fostului/fostei, iata 4 lucruri pe care ar trebui sa le iei in consideratie inainte de a face pasul cel mare.

1 Motivul despartirii

Oamenii se despart din diverse motive, asa ca cel mai bine este sa-ti acorzi un ragaz si sa pui in balanta motivul despartirii. De exemplu, daca te-a inselat nu este acelasi lucru cu faptul ca petrece prea mult timp la televizor atunci cand sunteti impreuna. Oricare ar fi motivul, mai intemeiat sau mai putin intemeiat, analizeaza-l la rece si pune-ti intrebarea daca persoana cu care doresti sa te impaci merita. Nu ai garantia ca motivul separarii voastre nu se va mai repeta.

2 Analizeaza-i trecutul

Gandeste-te la greselile pe care le-a facut in trecut si observa daca s-a schimbat. Din moment ce ati ajuns in acest stadiu al relatiei, se pare ca nu a acordat prea multa importanta observatiilor tale. Intreaba-te daca esti pregatit/a sa o iei de la capat.

3 Motivele impacarii

Copiii sunt unul dintre principalele motive pentru care multe cupluri decid sa-si mai acorde o sansa, insa te poti gandi si la alte argumente solide pentru a va impaca. Iubirea, intelegerea, frica de a ramane singur/a, frica de a cunoaste alti oameni sunt tot atatea lucruri pe care ar trebui sa le iei in calcul.

4 Fiti doar prieteni o perioada

Ar trebui sa iei in consideratie si sa fiti doar prieteni pentru o perioada, indiferent daca sunteti sau nu legati printr-un act in fata ofiterului starii civile. In acest fel esti aproape de fostul partener si poti observa schimbarile petrecute in viata lui. De asemenea, acum ai ocazia sa vezi daca se tine de cuvant si si-a schimbat comportamentul ori daca a aruncat cateva vorbe goale de dragul de a nu te pierde. Daca este dispus sa accepte aceste schimbari, fara ca sexul sa fie adus in discutie, inseamna ca relatia voastra este pe drumul cel bun.

Sursa foto: howtogetmygirlfriendbacknow.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului