Dragoste

#partener #prima intalnire #aspect fizic #imbracaminte #personalitate #pantofi

4 lucruri interesante pe care aspectul tau fizic le tradeaza in fata partenerului

Aspectul tau fizic tradeaza informatii esentiale despre ce fel de persoana esti, ce ambitii ai si ce urmaresti de la viata si de la cei din jur. Atunci cand mergi la prima intalnire sau incerci sa-ti impresionezi viitorul iubit, fii atenta si la felul in care te imbraci sau mergi, pantofii pe care ii alegi si rujul pentru care optezi, deoarece spun mai multe lucruri despre tine decat o fac vorbele tale.


1. Pantofii tradeaza personalitatea

Ciudat sau nu, aproape 90% din personalitatea ta se reflecta in pantofii pe care-i porti.

Potrivit specialistilor, daca porti pantofi sport, comozi, esti o fire agreabila si placuta, iar daca preferi ghete sau cizme pana la glezne esti mai impulsiva si agresiva. Daca esti victima pantofilor cu toc, destul de incomozi, dar foarte sic si la moda, esti o persoana calda si calma.


2. Hainele reflecta starea de spirit

Psihologii sustin ca te imbraci in functie de starea de spirit pe care o ai. Hainele colorate sunt alese adesea de persoane vesele si binedispuse, care vor sa fie cucerite si sunt deschise spre provocari noi.

Specialistii sustin ca, desi hainele inchise la culoare sunt semnul unei posibile depresii, blugii sau denimul tradeaza o tristete sau o stare de spirit proasta si deprimanta.


3. Mersul si culoarea parului reflecta satisfactia sexuala

Se pare ca iti poti da seama daca o persoana este sau nu satisfacuta din punct de vedere sexual din felul in care merge.

Daca ai un mers energic, inseamna ca esti satisfacuta in pat. Mersul lent si lipsit de vlaga tradeaza absenta activitatii sexuale.

Si culoarea parului da de gol performantele din dormitor si nivelul libidoului. Roscatele sunt femeile cu cel mai mare apetit sexual si cu o activitate sexuala crescuta.

Specialistii sustin ca femeile care aleg o culoare atat de indrazneata, precum rosul, sunt mai fertile si urmaresc mai mult implinirea sexuala decat celelalte.


4. Rujul prezice castigurile financiare

Rujul rosu, pasional, reprezinta un magnet pentru castiguri financiare consistente. Asadar, un ruj intr-o nuanta prea aprinsa, la o prima intalnire, ar putea induce in eroare partenerul, care ar putea avea impresia ca esti o materialista.

Aceasta este descoperirea pe care au facut-o specialistii, pe baza unui studiu care a implicat bacsisurile pe care le primeau niste chelnerite. Cele care erau date cu ruj rosu primeau un bacsis mai mare decat cele care erau date cu ruj maroniu, roz sau transparent.

Sursa foto: advice.uk.match.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului