Dragoste

#gesturi #barbati #atractie

4 lucruri de care barbatii nu se vor plictisi niciodata

Sunt lucruri marunte specifice tie, lucruri pe care le faci de multe ori inconstient , care in secret aduc un zambet neasteptat pe chipul iubitului tau. Si nu, nu este vorba de vreun sutien minune sau  vreo tehnica speciala numai de tine stiuta cu care sa-l innebunesti in pat. Sunt  simple gesturi de-ale tale de care barbatii nu se vor plictisi niciodataCare sunt acestea? Ni le spun chiar ei.

 

1 Sa te priveasca cand te aranjezi

 

Placa ta de intins parul sau ondulatorul de gene echivaleaza cu niste instrumente de tortura medievale in ochii barbatilor, cu toate acestea sa te priveasca cum iti faci toaleta ii fascineaza.

Este ceva adorabil la o fata care sta in fata oglinzii in prosop si se machiaza”, Vali, 24 ani.

O buna parte din toata aceasta adoratie masculina consta in faptul ca ei stiu ca o faci pentru a arata hot in fata lor. Insa, cel mai mult, fascinatia barbatilor de a te vedea cum te aranjezi tine si de un gand voyeuristic.  Pur simplu, ideea de a intra pe furis in lumea ta privata ii intriga.

Ca atare, inainte de o intalnire sau dimineata, dupa ce iesi de la dus, lasa usa deschisa si permite-i iubitului tau sa te vada cum te transformi intr-o adevarata zeita a frumusetii.

 

2 Sa ii faci complimente

 

Pentru tine este suficient sa probezi o rochita noua in oglinda si sa constati ca esti minunata. Ei bine, pentru barbati e mai dificil. Ei se simt cu adevarat minunati, doar atunci cand tu le recunosti tu calitatile fizice. Astfel, fa-i un compliment sexy iubitului tau, ciupeste-l usor de posterior si spune-i ce fese ferme are.  Cu siguranta remarca ta il va transforma pe iubi al tau intr-un adevarat Don Juan de Marco sigur pe el.

Am fost la cumparaturi acum ceva timp cu prietena mea. Cand am iesit din cabina cu noii blugi pe mine, iubita mea mi-a aruncat o privire plina de dorinta si mi-a soptit ‚ia-ma acum’. Jumatate glumea...dar cealalalta jumatate nu. M-a facut sa ma simt atat de bunMihai, 22 ani.

 

3 Sa se bucure de tacere

 

De multe ori, cand barbatii tac, nu o fac pentru ca sunt suparati ci pur si simplu pentru ca se bucura de moment. Ca atare, ce e de discutat aici?

La cea de-a treia intalnire, noua mea iubita si-a mancat intreg desertul in tacere, uitandu-se din cand in cand la mine. Am iubit-o pentru faptul ca era atat de relaxata incat sa faca lucrul acesta cu mine”, Andrei, 26 ani.

Astfel, data viitoare cand te duci la intalnire, daca simti ca este un moment de tacere, nu te mai simti stanjenita si nu incepe sa-l intrebi iar ce ati putea face in weekend doar pentru a acoperi momentele de liniste. Bucura-te pur si simplu de tacere alaturi de el. 

 

4 Sa-ti dea un sfat... pe care chiar sa-l urmezi

 

Cand vine vorba de problemele tale legate de serviciu/prieteni/parinti, barbatii stiu ca trebuie  sa te asculte si sa te sustina. Ba mai mult de atat, chiar cred cu tarie ca si au solutiile la majoritatea problemelor.

Astfel, atunci cand ai o dilema si un barbat iti da un sfat, ia in calcul recomandarile lui. Ii dai astfel de inteles ca ai incredere in gandirea lui si lucrul acesta il va incanta peste masura.
 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto: www.flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare