Dragoste

#relatii #relatie fericita # cum sa alegi iubit # secret relatii

3 motive sa-ti alegi un iubit cu capul in nori

Esti in cautarea partenerelui perfect, dar nu ai reusit sa realizezi un tipar al acestuia, in ciuda numeroaselor relatii pe care le-ai avut? Nu e timpul pierdut! Si, oricat de ciudat ar parea, expertii in relatii iti recomanda sa incerci viata alaturi de un barbat visator, cu capul in nori cum ar spune unii. Iata si motivele:

1. Are o viziune roz asupra viitorului 

Din perspectiva multor femei, poate fi enervant sa ai un partener care este mai tot timpul cu capul in nori si care evita sa vada si partea gri a lucrurilor. Insa plusul pe care il aduc cei mai optimisti dintre noi intr-o relatie consta intr-o superputere de a explora si exploata lumea intr-o maniera diferita. Astfel, un iubit visator iti poate oferi suport moral si o perspectiva luminoasa asupra viitorului chiar si atunci cand tie totul in jur ti se pare fara speranta si fara iesire. Prin urmare, relatia cu un barbat mai visator se poate transforma intr-o reintalnire cu speranta.]

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare