Dragoste

#ranire partener #partener de cuplu #relatie #partener #cuplu

3 moduri prin care iti ranesti inconstient partenerul de cuplu

Te-ai obisnuit sa te descurci singura in viata, iar acum ca iesti intr-o relatie de cuplu lucrurile au devenit mai complicate. De multe ori insa vechile obiceiuri nu se uita, si fara sa vrei poti rani sentimentele celui de langa tine. Iata trei greseli frecvente pe care si tu le faci.

1. Crezi ca se poate descurca fara ajutorul tau

Barbatii par ca nu au nevoie de incurajari si sustineri, insa lucrurile nu stau deloc asa. Au nevoie ca muunca lor sa fie apreciata de partenera de cuplu. Ba mai mult, atunci cand intampina greutati se asteapta sa aiba toata sustinerea ta.

2. Nu il prezinti prietenilor

Iesiti amndai in oras si din intalmpare te intalnesti cu o prietena sua un grup de prieteni. Nimic nu poate fi mai sfasietor decat sa uiti ca el este cu tine. Stii bine ca barbatii sunt orgoliosi peste masura, iar majoritatea se vor simti jigniti de comportamentul tau.

3. Nu ii ceri ajutorul

Esti o femeie independenta si ai invatat sa te descurci singura in orice situatie. De cate ori nu ti s-a intamplat ca partenerul sa-ti ofere sprijunul iar tu i-ai spus ca te descurci singura? Facand acest lucru ii dai de inteles ca nu se pricepe sa faca acel lucru, ceea ce este innaceptabil de catre barbati. Incearca sa ii ceri ajutorul din cand in cand, chiar daca te descurci de minune si singura.

Sursa foto: femalefirst.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului