Dragoste

#acuarela #relatie secreta #cuplu #iubire #demonstrare dragoste

10 moduri subtile prin care un barbat spune “Te iubesc”

Rostirea cuvintelor “magice” nu este la indemana oricarui barbat, dar asta nu inseamna ca nu o simte si ca nu isi exprima sentimentele prin gesturi mici, aparent simple, dar cu multa incarcatura emotionala.

Multe femei, mai ales in primele etape ale unei relatii care se preconizeaza a fi serioasa, incearca sa citeasca printre randuri gesturile partenerilor lor in speranta ca-si vor da seama daca acestia le iubesc sau nu. Desi procesul de a interpreta actiunile barbatilor poate avea rezultate nedorite, relevand neadevaruri, este aproape imposibil ca femeile sa nu caute intelesuri ascunse in contextul in care multi reprezentanti ai sexului tare, pur si simplu, nu se simt confortabil rostind “Te iubesc”. Insa, chiar daca nu-si verbalizeaza emotiile, unele gesturi subtile ii dau de gol!

1. Da impresia ca nu vrea sa se termine sarutul

Cui nu-i place un sarut pasional indelungat? Cand barbatul initiaza astfel de gesturi de afectiune si da impresia ca nu vrea sa se termine inseamna ca este mai mult decat atras fizic de femeia de langa el, ca i s-au aprins calcaiele de-a binelea.

2. Prietenii lui o plac pe noua iubita

Testul prietenilor spune multe chiar si despre sentimentele unul barbat fata de o femeie. Daca Ea este introdusa cu usurinta in grupul Lui de prieteni, este acceptata de acestia si, mai mult, amicii Lui fac tot posibilul ca ea sa se simta parte a grupului, inseamna ca ei sunt perfect constientii ca prietenul lor chiar este entuziasmat de noua relatie si ca sentimentele lui sunt mult mai puternice decat trecut.

3. Asculta imediat

Desi poate sa nu se exprime verbal cu privire la sentimentele sale, un barbat care isi asculta cu atentia partenera, care tine minte ce ii place si ce nu ii place este in mod clar interesat peste masura de aceasta. Mai mult, daca atunci cand Ea vorbeste, El isi inclina usor corpul catre ea, inseamna ca transmite, involuntar, prin limbajul corpului cat de mult reprezinta Ea pentru El.

4. O contacteaza fara motiv

Daca El o suna pe ea sau ii trimite un mesaj sau un e-mail fara sa aiba ceva important sa ii spuna, intreband-o doar ce face sau spunand o mica gluma (orice), inseamna ca isi doreste pur si simplu sa o auda, sa aiba un minimum de contact cu Ea chiar si atunci cand nu sunt impreuna. Astfel, El arata cat de mult ii pasa de Ea.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare