Dragoste

#ziua indragostitilor #cadouri

10 idei de cadouri tech perfecte pentru jumatatea ta

Valentine’s Day si Dragobetele sunt aici, dupa colt, iar cadourile trebuie sa fie pe masura sentimentelor pe care i le porti jumatatii tale. Stim ca florile, ciocolata si inimioarele sunt peste tot, insa ce-ar fi sa alegi un cadou smart, de care sa se bucure zi de zi de acum inainte? Avem cateva propuneri pentru tine!

 

PENTRU EA – Surprinde-o cu un cadou perfect pentru pasiunile ei!

1. Ii place sa fotografieze tot ce o inspira si surprinde cadre absolut uimitoare? Atunci alege-i un telefon cu o camera foto Quad pregatita pentru orice provocare, cu baterie ce rezista pana la doua zile in utilizare uzuala, cu ecran larg si bine echilibrat. Despre ce telefon vorbim? Xiaomi Mi 10T Lite 5G, cu design elegant si ultra-performanta.

2. Ii place muzica si traieste fiecare vers prin fiecare por? Ei bine, alege-i un set de casti puternice, discrete si elegante. Vorbim, bineinteles, despre castile Bluetooth Galaxy Buds Live Mystic Bronze, ce stiu sa ofere cel mai bun sunet in functie de melodiile pe care le asculta, au microfoane puternice pentru momentele cand ti-e dor de vocea ei, iar datorita modelului special ii vor completa tinuta asemeni unor bijuterii.

3. Ii plac cartile? Ofera-i placerea de a citi in stil smart, de a-si purta cartile preferate oriunde cu ea. Alege-i un eBook Reader Amazon Kindle Paperwhite si umple-l cu toate titlurile care o inspira!

4. Isi doreste un lifestyle cat mai activ? Iti recomandam un smartwatch Amazfit GTS cu curea desert gold, usor de accesorizat cu orice tinuta si gata de orice provocare. Fie ca isi doreste sa monitorizeze activitatea fizica generala, fie ca isi doreste sa-si optimizeze antrenamentele si sa analizeze atent progresul de zi cu zi, cu un smartwatch elegant ii daruiesti un asistent personal la incheietura.

5. Ii place armonia in casa? Daruieste-i un ajutor smart in curatenie! Aspiratorul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este un real ajutor in casa, economisind timp si efort.

PENTRU EL: alege-i un cadou in ton cu personalitatea sa!

1. Preocupat sa fie la curent cu tot ce-i noi? Alege-i un telefon puternic, cu spirit de aventura – OnePlus 8 5G potrivit atat pentru fotografii uimitoare, cat si pentru sesiuni intense de gaming sau urmarit serialele preferate. Acesta vine cu un procesor ultra-rapid, ecran cu rata de refresh de 90Hz, camera tripla super performanta si baterie cu incarcare rapida.

2. Este o fire sportiva, dar totodata foarte eleganta? Daruieste-i un smartwatch in ton cu personalitatea sa! Amazfit Zepp E Square este un ceas inteligent pregatit atat pentru antrenamente, cat si pentru monitorizarea activitatii zilnice. Fie ca vrea sa inoate, sa alerge, sa ridice greutati sau sa faca antrenamente de rezistenta, va gasi modul de exercitiu care i se potriveste.

3. Stie toate melodiile noi si nu se teme de nicio sesiune de karaoke? Atunci daruieste-i o pereche de casti Bluetooth perfecte pentru ascultat muzica fara limite. Aici ne gandim la castile Galaxy Buds Pro, puternice, bine echilibrate si super elegante.

4. Ii place simplitatea si are un stil de viata super activ? Daca un smarwatch i se pare prea mult, poti merge la sigur cu o bratara fitness. Descopera bratara fitness Samsung Galaxy Fit 2! Aceasta este mai discreta si mai rezistenta, iar la capitolul sport sta la fel de bine!

5. E cel mereu in pas cu tehnologia? Alege-i boxa inteligenta Amazon Echo Dot 4, ce va deveni pe data asistentul lui personal si il va incanta si cu sunet puternic, bine conturat.

Sa daruiesti smart e atat de usor, atunci cand te gandesti la pasiunile persoanei iubite! Esti gata de sarbatorile dragostei?

Alexandra, EuroGsm

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului