Dragoste

#cadouri partener #idei de cadouri #partener #dragoste

Trei idei inedite de cadouri pentru partenerul tau

Se apropie ziua lui sau pur si simplu vrei sa-i fac un cadou prin care sa-i dovedesti cat de mult conteaza pentru mine? Nu pierde timpul si arata-ti admiratia si dragostea pentru partenerul tau prin cadou inedit.

Dragostea trece prin stomac

Se spune ca dragostea trece prin stomac, asa ca surprinde-ti partenerul intr-o zi obisnuita de lucru si comanda-i la birou masa de pranz. Rasfata-l cu o pizza picanta, cu un burger de vita sau un meniu format din doua feluri principale ori dintr-un fel principal si un desert. Daca vrei sa-l faci o surpriza si mai mare, o varianta ar fi sa-i trimiti, impreuna cu pranzul, un biletele emotionant in care sa-i spui ce inseamna el pentru tine. In cazul in care iti place sa indraznesti mai mult, ai putea sa mergi la birou si sa joci rolul curierului. Cu siguranta ca partenerul tau se va bucura si, in plus, veti putea sa luati impreuna masa.

O vizita la un service auto, inainte de concediu

Va pregatiti sa plecati in concediu, la mare? Inainte sa porniti la drum, asigura-te ca masina cu care o sa porniti la drum este pregatita pentru multe sute de kilometri, asa ca fa-i cadou un voucher la un service auto profesionist. Acolo,  mecanicii o sa verifice autoturismul si o sa faca tot ce trebuie ca sa nu aveti vreo surpriza neplacuta in timpul sejurului, din cauza masinii. Daca esti generoasa, ii poti cumpara partenerului tau mai multe produse auto care nu ar trebui sa lipseasca din masina lui pe durata concediului. Printre ele ar fi binesa se regaseasca un parasolar, pentru protectie impotriva radiatiilor solare, cabluri electrice pentru repornirea autorismului si un suport aderent pentru bord, al carui rol este sa pastreze fixate obiecte precum ochelarii de soare, telefoanele mobile sau cheile de la casa.

Impresioneaza-l cu o pereche de pantofi

Cei mai multi dintre barbati sunt extrem de fideli stilului lor vestimentar si stiu, clar, ce tipuri de camasi, pantaloni sau incaltaminte prefera. Daca tu crezi ca iti cunosti suficient de bine partenerul, cumpara-i o pereche de pantofi din piele, pe care sa-i poata purta atat la serviciu, cat si la intalnirile cu tine. Opteaza fie pentru niste pantofi negri, fie pentru unii maro, in functie de preferintele partenerului. Vara ai putea sa cumperi niste pantofi din piele intoarsa, deoarece riscurile sa se murdareasca sunt mult mai mici decat in alte anotimpuri cu precipitatii crescute, cum ar fi primavara sau toamna.  

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii