Dragoste

#idei caouri #persoana iubita #cadouri

Trei idei de surprize potrivite pentru persoana iubita

Indiferent de ocazie, eveniment sau motiv, o surpriza este intotdeauna binevenita in orice relatie. In timp ce femeile prefera cadourile originale, speciale, care sa puna la treaba imaginatia si romantismul partenerului, barbatii sunt mai pragmatici si se asteapta sa primeasca daruri pe care sa le poata folosi in viata de zi cu zi. De aceea, daca ai nevoie de ajutor in alegerea unui cadou inspirat, iti prezentam trei site-uri ideale in acest sens.

Fie ca este vorba despre calatorii sau produse destinate amenajarii ori redecorarii locuintei, iata cateva idei sugestive.

Cauti un bilet de avion Low - cost? Aerolines pune la dispozitie oferte avantajoase pentru zeci de destinatii turistice din toata lumea, potrivite pentru orice buget, preferinte sau nevoi. Miami, Valencia, Helsinki, Paris, Rio de Janeiro, Salonic, Tenerife, Seul, New York, Dublin, Beijing, Doha sau Antalya se regasesc in portofoliul Aerolines, alaturi de multe alte orase fascinante. Datorita sistemului de rezervare online bine pus la punct pe site-ul oficial, oricine isi poate gasi biletul de avion dorit in doar cateva secunde. In plus, clientii care apeleaza la serviciile Aerolines au ocazia sa inchirieze masini atat in Romania, cat si in strainatate.

Magazinul online de scaune scauneonline.ro este ideal pentru persoanele care isi doresc sa achizitioneze produse de calitate, rezistente in timp, cu un design deosebit. Gama de piese de mobilier comercializate pe acest site este foarte diversificata, intrucat exista scaune de bucatarie, birou, bar, scaune pliante, pentru copii, masute de cafea, scaune cu masaj si chiar si seturi pentru terasa si gradina, astfel incat toate cerintele si preferintele clientilor sa fie satisfacute. Un alt avantaj pe care il are aceasta companie este faptul ca ofera transport gratuit pentru comenzile de peste 70 de lei, urmand ca livrarea sa fie efectuata intr-un timp foarte scurt.

Cu o experienta de zece ani in domeniul productiei de mobilier si mai mult de 30 000 de comenzi respectate cu succes, firma Acaju a reusit sa castige increderea oamenilor din toata tara datorita serviciilor profesionale oferite si a produselor puse la dispozitie. De la paturi tapitate ieftine, zeci de modele de saltele, pana la coltare extensibile si canapele pentru living sau bucatarie, Acaju isi surprinde clientii cu materiale premium, stiluri originale si piese care imbina perfect confortul cu eleganta, toate acestea putand fi achizitionate la preturi avantajoase de pe site-ul oficial Acaju.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului