Dragoste

#bani #relatie #interes #iubire #dragoste

Te iubeste sau te foloseste?

Femeile sunt materialiste, interesate, prefacute, fac orice pentru a obtine ce isi doresc... dar nici barbatii nu sunt mai departe. Credeati ca barbatii sunt niste sfinti ? Ca sunt niste ingeri puri care nu mint, care nu au interese si care nu se prefac?

Atunci cand un barbat isi pune ceva in minte, se poate afla pe picior de egalitate cu orice femeie ambitioasa – nu se lasa pana nu obtine acel lucru si este in stare sa faca orice... sa iti jure marea cu sarea, luna si stelele, etc.

Evident, interesele lor sunt la fel de diversificate ca si ale femeilor, deci pot sta cu o femeie pentru sex, pentru bani sau alte bunuri materiale, pentru a avansa la job, etc.

Dragostea sau banii?

Ai momente in care te intrebi ce il tine cu adevarat langa tine? E adevarat, tu ai o situatie materiala buna, iar el are doar... dorinta pentru asa ceva.

Daca sta cu tine pentru bani, semnele sunt oarecum evidente: iti spune foarte rar ca te iubeste, si atunci doar pentru ca insisti tu, nu iti cere bani in mod direct, dar iti spune mereu ca ar avea nevoie de ceva, dar ca nu are bani (e destul de subtil), iti sugereaza ca ar trebui sa iti schimbi masina (una care ii place lui foarte mult – mai ales ca el o conduce destul de mult), te tot bate la cap sa iesiti la cumparaturi (pentru ca stie ce mereu ii oferi cate un cadou), etc. De asemenea, se plange mereu ca este prost imbracat comparativ cu tine, te face sa te simti vinovata si sa te oferi sa ii cumperi o garderoba noua , mai tarziu iti zice sa il imprumuti cu niste bani pana cand ia salariul (si evident, la salariu uita).

Vrea doar sex

Esti frumoasa, ai un corp nemaipomenit, iar el e genul caruia ii place sa se laude si sa isi etaleze “bunurile”, dar, din pacate pentru tine, te suna doar cand are chef de o partida de sex, foarte rar te scoate in oras si atunci are grija sa fii imbracata cat mai sexy (ca doar te vad amicii lui si trebuie sa fii impecabila), iar uneori abia smulgi de la el un “tin mult la tine ”. Pentru el, totul se invarte in jurul sexului, iar cand va intalniti stati numai in pat pentru ca el (bietul om) e obosit si vrea sa se relaxeze.

Avansare profesionala

E tanar, frumos si ambitios si este cuplat cu sefa, adica cu tine. Nu vrea sa fiti vazuti impreuna pentru ca “nu se cade” (nu vrea sa stie restul colegilor carui fapt se vor datora urmatoarele mariri de salariu sau avansarile) si iti povesteste mereu despre cat de mult te-ar putea ajuta daca ar fi mana ta dreapta. Iti sugereaza intr-un mod foarte subtil (ca doar e un domn), ca ar avea nevoie de o marire de salariu si te tot intreaba pe ce criterii se fac promovarile, dupa cat timp, etc.

Asadar, in zilele noastre e necesar sa fii cu ochii in patru si sa nu te increzi in nimeni pana in momentul in care nu iti dovedeste ca intr-adevar merita.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare