Dragoste

#iubire romani #dating Romania #matrimoniale Romania #matrimoniale #site de dating

STUDIU Romanii vor sa iubeasca! Cat pret mai pun insa pe casatorie

Doua treimi dintre barbatii care au cont pe site-urile de dating sunt in cautarea unei relatii serioase, iar 20% declara inca de la bun inceput ca isi doresc sa gaseasca o sotie, arata datele oferite de publicitatii de ce mai mare site de dating din Romania, Sentimente.ro.

In ceea ce le priveste pe femei, majortitarea spus ca isi doresc un partener sau o relatie de prietenie. . “Acest fapt, alaturi de feedbackul utilizatoarelor, ne sugereaza ca de fapt femeile nu-si doresc sa se casatoreasca imediat, asa cum exista o prejudecata vizavi de acest lucru, ci mai degraba cauta un companion, o persoana alaturi sa cladeasca o relatie. Indiferent de sex, majoritatea utilizatorilor, vor sa se indragosteasca. Tocmai de aceea, atat femeile, cat si barbatii ne spun cat de important este pentru ei sa gaseasca pe site o persoana care sa vada comunicarea si respectul reciproc esentiale intr-o relatie”, a explicat Flori Dragomir, vicepresedinte fondator Sentimente.ro.

Profilul utilizatorului Sentimente.ro

Comunitatea persoanelor care isi cauta perechea pe Sentimente.ro se imparte in 59% barbati si 41% femei. Media de varsta este 35 – 55 de ani, usor mai scazuta in cazul femeilor. Cei mai multi sunt vorbitori de cel putin o limba straina, cu studii medii si superioare, persoane active, care au un ritm de viata alert si un program solicitant.

Daca peste jumatate din barbatii de pe site nu au fost casatoriti, aproximativ 40% din femei sunt divortate sau au avut o relatie de foarte lunga durata care s-a terminat de curand. La prima intalnire, mai mult de jumatate spun ca au mai multe emotii decat daca ar participa la un interviu de angajare. Iar acest lucru nu tine de sex. Totusi, jumatate din cei care simt chimie la prima intalnire programeaza o a doua intalnire chiar in ziua urmatoare.

Pentru a le facilita intalnirea jumatatii, la aniversarea a 16 ani de existenta, Sentimente.ro a implementat o noua tehnologie care creeaza o experienta personalizata pentru fiecare utilizator. Prin machine learning, actiunile facute in site genereaza un profil al intereselor si selecteaza utilizatori cu o compatibilitate ridicata. Astfel, datingul online devine o metoda eficienta de a cunoaste in cel mai scurt timp persoane care impartasesc aceleasi valori si acelasi stil de viata.

 “Practic, actiunile pe care le faci in site ca utilizator genereaza un profil al intereselor si informatiile ce ti se vor afisa vor fi in functie de aceste actiuni. Utilizatorii recomandati vor fi promovati pe WallY (denumirea noii interfete a site-ului, n.n.) in functie de aceste actiuni, iar de fiecare data cand o persoana ce intra in aria ta de interes se va inscrie pe site, noi vom semnaliza automat acest lucru. In plus, la fiecare profil vizualizat vei vedea, pe baza analizei profilului si a comportamentului, un procent de compatibilitate”, a explicat Flori Dragomir, vicepresedinte fondator Sentimente.ro. Astfel, prin combinatia algoritmilor folositi, perechea potrivita va fi mult mai aproape de utilizator, iar acesta nu va mai fi nevoit sa caute persoane cu care impartaseste aceleasi interese si nu numai.

Siguranta si suport pentru utilizatori

Interfata Sentimente.ro, ce foloseste cele mai noi tehnologii in domeniu, este doar un pas in dezvoltarea site-ului de dating, cel mai mare* si mai vechi din Romania. Una dintre cele mai importante caracteristici este legata de crearea unui mediu in care orice utilizator sa se simta in largul lui. Astfel, echipa Sentimente.ro ofera suport 7 zile din 7 utilizatorilor, aproba fiecare fotografie incarcata, verifica fiecare reclamatie sau raportare de abuz. “Am implementat un feature important pe Sentimente.ro, dezvoltat si imbunatatit continuu in ultimii 10 ani. Oriunde pe site un utilizator incearca sa foloseasca un cuvant licentios, dar mai ales in conversatiile cu alta persoana, aceasta, dar si echipa de suport sunt atentionate. De asemenea, anumite raportari se finalizeaza cu banarea utilizatorului respectiv. Odata intamplat acest lucru, acesta nu va mai putea accesa site-ul decat in anumite conditii si oricum va avea un RED FLAG in sistemul nostru. Totusi, din experienta de pana acum, astfel de incidente au loc destul de rar. 82% din membrii nostri nu au raportat niciodata un abuz”, a mai explicat Flori Dragomir.

Despre piata de dating si Sentimente.ro

La nivel mondial, aproximativ 300 de milioane de oameni folosesc un serviciu de dating online. Statisticile arata ca o relatie din trei incepe acum online si, pana in 2020, inca 30 de milioane de persoane isi vor crea cont pe un site de dating. Locul 1 pe piata este ocupat de SUA, dupa care urmeaza in mod natural China. Pe locul 3 se afla chiar o tara din Europa, Marea Britanie. In Romania, piata de dating se dezvolta constant. De 16 ani insa, Sentimente.ro este numele cel mai sonor de pe piata de dating din Romania, cu 1,5 milioane de membri si cel mai mare trafic in site.

Sursa foto: brymorrow.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii