Dragoste

#dragoste Sentimente.ro #femei parteneri # studiu sentimente.ro #femei

STUDIU Ce-si doresc femeile, in functie de varsta, de la parteneri

O treime dintre femeile singure asociaza primavara cu iubirea, considerand ca este momentul perfect pentru a-si gasi sufletul pereche, arata un sondaj recent facut in randul utilizatoarelor Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania.

In luna martie, cele mai multe femei singure isi doreasca sa primeasca flori (35%) si martisoare (27%). Chiar daca au primit un cadou de 1 martie, astepta sa fie rasfatate si de 8 martie, in proportie de peste 90%. Ele asociaza primavara cu noi inceputuri, mai ales in ceea ce priveste dragostea. Mai mult decat atat, femeile care sunt singure de mai putin de un an isi doresc sa se indragosteasca in curand, in timp ce acelea care sunt singure de cel putin trei ani ar dori un prieten bun. In proportie de peste 50% cele doua notiuni sunt insa asociate – dragostea si prietenia merg mana in mana. Femeile care au pana in 35 de ani simt nevoia sa iasa mai mult, in timp ce cele cu varsta cuprinsa intre 30 si 60 de ani isi doresc mai ales sa aiba cu cine discuta, dezbate, comunica.

Am creat pe Sentimente.ro un mediu placut pentru a interactiona, iar de la lansarea WallY – algoritmul de inteligenta artificiala care ofera o interfata personalizata fiecarui utilizator – comunicarea intre persoane cu o compatibilitate ridicata este si mai facila. Am observat in consecinta si o crestere a numarului de femei care se inscriu pe site”, a explicat Flori Dragomir, fondator al site-ului.

O categorie aparte o reprezinta femeile care au trecut deja printr-un divort. Peste 10% dintre femeile de pe Sentimente.ro sunt mame singure. Numarul celor care apeleaza la site-ul de dating pentru a-si reface viata este in crestere. in primele doua luni ale anului s-a inregistrat deja o crestere de 21% in randul mamelor singure, in timp ce datele arata ca numarul acestora s-a dublat in 2017 fata de 2016.

 „Femeile nu se tem sa declare ca au un copil sau ca sunt divortate, deoarece considera ca nu au timp de pierdut. Ele isi doresc sa interactioneze cu persoane care rezoneaza la ideea de familie, care sunt pregatite sa isi asume responsabilitatea unei astfel de relatii. De asemenea, am observat ca femeile care vin dupa o casatorie nu mai cauta neaparat sa simta fluturi in stomac, cat o persoana pe care sa se poata baza, un partener in toate sensurile. si nu, barbatii nu se tem, de astfel de provocari. Zilnic, din cele 8-10 persoane care declara ca si-au gasit perechea pe site, o treime sunt persoane care au trecut printr-un divort”, a mai precizat Flori Dragomir.

Despre Sentimente.ro

Statisticile arata ca o relatie din trei incepe acum online și, pana in 2020, peste 330 de milioane de persoane iși vor crea cont pe un site de dating. in Romania, piata de dating se dezvolta constant, iar de 16 ani Sentimente.ro este numele cel mai sonor de pe piata de dating din Romania, cu 1,5 milioane de membri si cel mai mare trafic pe site. (*potrivit Trafic.ro). 

Sursa foto: Pexeles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii