Dragoste

#sex #sampon #relatie #secrete barbati

Stii totul despre el? 4 secrete barbatesti, scoase la lumina

Chiar cand ajungi sa crezi cu adevarat ca stii totul despre el, apar doua-trei secrete pe care partenerul tau le-a tinut bine ascunse ani la randul. De pilda, habar nu aveai ca uraste in secret orele de yoga la care te insoteste de cand v-ati cunoscut, dar nu ti-a spus-o niciodata, din dorinta de a te cuceri pe viata.

Exista o serie intreaga de secrete barbatesti valabile in majoritatea cuplurilor si impartasite de-a lungul timpului de barbati surprinsi in momente de sinceritate. Cosmopolitan si YourTango au adunat marturisirile intime ale acestora, iar noi ti le prezentam pe cele mai comune dintre ele!

1 Ofera atat cat primeste

La un moment dat, rezervele de altruism si dragoste neconditionata se sfarsesc pana si la cei mai indragostiti barbati. Intotdeauna vine o zi in care partenerul tau asteapta sa vada cum te revansezi fata de el si cum ii castigi afectiunea.

Cu alte cuvinte, sa nu ai pretentia sa fie romantic 24 de ore din 7 zile, daca tu il critici, esti irascibila si pretinzi sa fii ocrotita, servita si inteleasa fara sa intorci favorul.

2 Are ganduri obraznice cu alte femei

Oricat de dificil ti-ar fi sa accepti acest adevar, barbatul de langa tine are ganduri obraznice cu alte femei, inclusiv cu unele pe care nu le-ar invita niciodata la o cafea in viata reala. De ce? Instinctul sau animalic este de vina, acea pulsiune interioara de perpetuare a speciei, tradusa de creierul lui prin imagini mentale "fara perdea".

Nu uita ca sunt doar ganduri si ca nu le va da niciodata curs, daca este o persoana rationala si implicata cu adevarat in relatia voastra.

3 Nu se lauda cu tine prietenilor (din punct de vedere sexual)

Iata un alt secret marturisit de un numar foarte mare de barbati, intervievati de revista Cosmopolitan. Partenerul tau nu povesteste prietenilor tai detalii picante despre viata voastra sexuala, pentru ca te iubeste si nu vrea ca nimeni altul sa isi imagineze cum iti sta goala. Cand vrea sa evoce escapade sexuale fierbinti, cu siguranta isi aminteste de aventuri din trecut, cu o fosta.

4 Iti foloseste deodorantul sau samponul

Comozi din fire, barbatii nu sunt foarte atenti la detalii cand se ocupa de propria igiena. Cel mai probabil, ti-a folosit samponul sau deodorantul de mult mai multe ori decat crezi. Nu este un obicei cu care se lauda, insa barbatii recunosc ca mai sunt atrasi de parfumul gelului de dus al iubitei, de masca ei exfolianta pentru ten sau de corectorul de cearcane, cand se trezesc obositi si mahmuri!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare