Dragoste

#telefon #impacare #sms #reprosuri #resentimente #SMS fost partener

SMS catre fostul partener: 6 replici pe care sa le eviti cu orice pret

Relatia voastra amoroasa este de domeniul trecutului. Fie ca ai fost parasit/a ori ca ati luat decizia sa va separati de comun acord, acum esti pe cont propriu. Ce te faci insa atunci cand trebuie sa-i trimiti un mesaj fostului partener? Fie ca trebuie sa-ti iei lucrurile inapoi, fie ca este nevoie sa va intalniti sa semnati ceva impreuna, iata 6 lucruri pe care este bine sa le eviti cu orice pret cand trimiti un SMS celui de care te-ai despartit!

1 Reprosurile

"De ce nu mi-ai scris inapoi, nu ai primit mesajul meu?". In primul rand, nu poti obliga pe nimeni sa faca ce doresti sau sa-ti implineasca asteptarile, iar in al doilea rand, acest gen de repros poate fi una din cauzele despartirii voastre. Evita sa faci aceasta greseala, in special la primul mesaj trimis dupa despartire.

2 Mesajele scurte si repetate

Daca ai ceva sa-i transmiti, spune-i-o direct, in primul SMS, nu ii umple casuta telefonului mobil cu mesaje inutile de genul "Buna", urmat de altul "Ce faci?" si tot asa. In felul acesta, ex-ul tau nu va fi nevoit/a sa ghiceasca ce vrei de la el si nici nu se va enerva in plus, dand curs unei disensiuni noi si fara sens.

3 Dulcegariile

Aminteste-ti ca nu mai sunteti un cuplu si evita cuvintele dulci sau emoticoanele care duc cu gandul la iubire. Nu folosi expresii de dragoste pe care le foloseai atunci cand va iubeati si nu folosi alinturile de odinioara, este tot nepotrivit sa o faci.

4 Resentimentele

Nu-ti varsa supararea intr-un mesaj la adresa fostului. Este clar ca amandoi sunteti de vina pentru ca relatia nu a mai mers, chiar daca ai fost parasit/a nu trebuie sa te apuci sa-i reprosezi prin SMS. Vorbeste cu un prieten daca simti nevoia sa te descarci.

5 Rugamintile de impacare

Poate mai ai sentimente pentru fosta iubire, insa trebuie sa iti mentii dreapta coloana vertebrala si sa nu incepi sa te rogi de el/ea sa te primeasca inapoi. O relatie bazata pe mila din partea celuilalt nu va rezista niciodata.

6 Trimiterile in trecut

"Ti-aduci aminte atunci cand am fost doar noi doi la cabana aia de la Predeal?". De ce este nevoie sa aduci asta in discutie? Probabil ca veti avea ocazia sa va reamiti trecutul atunci cand veti fi fata in fata, in nici un caz nu trebuie sa o faceti prin SMS. Si daca te-a ranit sentimental nu trebuie sa-i spui, cel mai bine este sa lasi timpul sa vindece acele rani. Mergi mai departe.

Sursa foto: esoyunforever.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare