Dragoste

#dragoste #casnicie #sfaturi casnicie

Sfaturile unui barbat divortat despre casnicie, devenite viral pe Internet

Divortul este un moment de cumpana pentru orice cuplu, insa pentru binele partenerilor, fiecare trebuie sa gaseasca forta interioara care sa-l ajute sa treaca peste toate dificultatile. Sunt multe metode prin care sotii pot impiedica divortul, insa le afla prea tarziu, cand inevitabilul deja s-a produs. Pentru a veni in ajutorul altor cupluri aflate in impas, un vorbitor motivational din SUA, proaspat divortat, a decis sa ofere cateva sfaturi despre casnicie.

La scurt timp de la publicarea sfaturilor pe pagina lui de Facebook, Gerard Rogers a strans peste 13.000 de like-uri si peste 100.000 de share-uri. Astfel, povetele lui Rogers au devenit viral pe Internet si continua sa adune sute de comentarii din toate colturile lumii. Iata ce sfaturi le da Gerard Rogers barbatilor casatoriti, pentru a avea grija de mariajele lor.


1. Nu inceta sa o curtezi

Daca vrei sa ai parte de o casnicie fericita, nu inceta niciodata sa iti curtezi sotia. Nu considera ca indiferent ce va fi, ea va ramane langa tine. Cand ai cerut-o in casatorie, i-ai promis ca vei fi cel care va avea grija de inima ei si o va proteja. Acesta este darul sacru pe care l-ai primit. Ea te-a ales pe tine, nu uita acest lucru si nu deveni lenes in dragoste.


2. Protejeaza-ti sufletul

Asa cum ai grija de inima ei, asa ar trebui sa ai grija si de sufletul tau. Iubeste-te pe tine insuti, iubeste lumea, dar constientizeaza ca in inima ta exista un loc special unde doar sotia ta are voie sa intre. Nu lasa nimic si pe nimeni sa intre acolo si fii mereu pregatit sa o primesti doar pe ea.


3. Indragosteste-te din nou si din nou de ea

Pe parcursul casniciei, va veti schimba constant. In prezent nu mai sunteti aceiasi ca atunci cand v-ati casatorit, iar peste 5 ani nu veti mai fi la fel ca in prezent. Odata cu schimbarile, trebuie sa va redescoperiti si sa va reacceptati. Ea nu trebuie sa ramana cu tine, astfel ca daca nu ai grija de inima ei, o poate da altuia. Intotdeauna lupta pentru a-i castiga dragostea, exact cum luptai la inceput, cand voiai sa o cuceresti.


Sursa foto: 1ms.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii