Dragoste

#dating online # intalnire romantica #dating #dating femei

Sfaturi de dating pentru femei

Prima intalnire este un moment ce poate provocata multa anxietate, mai ales atunci cand ti-ai pierdut exercitiul in dating. Afla care sunt cele mai bune sfaturi de dating pentru femei.

Chiar si femeile care stau bine la capitolul incredere in sine pot avea probleme la prima intalnire daca isi fac griji in mod constant despre cum sa impresioneze barbatul de langa ele.

"Fii tu insati!" este un sfat sincer si corect insa la o intalnire romantica, ca la orice interactiune sociala, lucrurile sunt mai complicate, mai ales atunci cand atractia reciproca este palpabila si simti ca un pas gresit ar pune-o in pericol.
 

Prima intalnire, intre sinceritate si aparente


Prima impresie este intotdeauna importanta, dar nu este un obstacol de nedepasit atunci cand doi oameni descopera ca au destule in comun pentru a vedea din nou.

Nu trebuie sa te transformi complet in persoana pe care crezi ca el o doreste. Daca iti propune o activitate in afara sferei tale de interes pentru prima intalnire, nu accepta cu un zambet fortat; vino cu o alta propunere. Cand incerci prea mult sa-i faci pe plac va simti acest lucru, care nu este niciodata foarte atragator.

Evita experiementele de stil sau de cosmetica inainte de o intalnire. Prezinta-te asa cum esti, cu un plus de eleganta si ingrijire.

Daca incepi seara cu o atitudine relaxata si senina, ai sansele cele mai mari sa te simti bine alaturi de partenerul tau si sa faci o impresie buna.
 

Subiecte si atitudini de evitat in dating


Una dintre cele mai mari temeri ale barbatilor este modul in care ii judeca femeile.

Evita la primele intalniri sa-i arati prea mult din spiritul tau critic. Nu te plange prea mult de decor sau de serviciile din localul ales, va incepe sa creada ca il analizezi si pe el cu aceleasi standarde, lucru ce poate tensiona atmosfera.

Cea mai simpla cale de a-i capta atentia este sa i-o acorzi pe a ta. Cei mai multi barbati se simt bine atunci cand partenera le asculta povestile si isi exprima admiratie atunci cand este cazul.

Evita discutiile despre trecutul tau amoros sau despre problemele cotidiene. Problemele cu banii pot face parte mai tarziu din viata voastra de cuplu, dar dragostea nu poate rasari din subiecte de discutie care starnesc revolta sau provoaca resemnare.

Inainte de o intalnire, urmareste un jurnal de stiri sau citeste un ziar. Daca ramaneti in pana de subiecte de discutie, stirile pot fi un punct bun de pornire. Evita totusi subiectele foarte grele, de la politica pana la crime si alte orori.
 

Cati barbati? Cate intalniri?


Din punct de vedere statistic, cu cat cunosti mai multi barbati, cu atat sansele tale de a gasi partenerul cel mai potrivit cresc.

Daca simti ca nu exista o conexiune adevarata dupa o intalnire, nu trebuie sa o mai ai pe a doua cu acelasi barbat.

Cunoscand oameni diferiti iti vei face o parere mai bune despre "oferta" si il vei aprecia cu atat mai mult pe barbatul potrivit atunci cand va intra in viata ta.

Atunci cand un barbat crede ca e nevoie sa faca un efort pentru a-ti intra in gratii, ca trebuie sa lupte cu concurenta ca sa nu te piarda, se va simti mult mai bine odata ce primeste atentia ta.

Datingul poate fi un proces dificil, mai ales dupa o relatie de lunga durata , insa barbatul pe care ti-l doresti, pe cal alb, nu-ti va bate la usa daca tu nu faci niciun efort sa-l cauti.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului