Dragoste

#iubire #dating online # barbati singuri #partener cuplu

Sfaturi de dating pentru barbatii singuri

Indiferent de varsta la care te hotarasti sa cauti dragostea, regulile sunt aceleasi. Afla care sunt cele mai importante sfaturi de dating pentru barbatii singuri.

Daca esti hotarat sa gasesti femeia potrivita, afla care sunt lucrurile importante pentru ea si cum poti o impresionezi si sa o cuceresti.

Pentru barbatii care au depasit varsta de 35 de ani, reintrarea in lumea dating-ului poate fi mai dificila, dar nu imposibila, atata vreme cat urmeaza sfaturile de dating si stiu unde sa caute partenera ideala.
 

Perfectioneaza-te


Pentru a atrage atentia femeilor, este nevoie sa depui putin efort. Incepe de la aspectul exterior, dar continua si cu abilitatile tale intelectuale.

In prumul rand, daca vrei sa gasesti o femeie pe masura ta, trebuie sa te prezinti cat mai bine. Innoieste-ti garderoba daca observi ca nu ai mai adaugat nimic in ea in ultimii ani.

Femeile acorda o atentie deosebita pantofilor, astfel ca trebuie sa te prezinti onorabil si la acest capitol, pentru ca nu vor ramane neobservati.

Pune-ti la punct aspectul si igiena personala. O tunsoare potrivita si un corp ingrijit ii vor arata ca stii cum sa te ingrijesti, astfel ca vei stii si cum sa-i porti ei de grija.

Incearca sa fii cat mai bine informat, citind publicatii de calitate. Daca ea vrea sa discute cu tine situatia economiei mondiale, nu va aprecia faptul ca nici macar n-ai urmarit buletinele frecvente de stiri in care a fost discutata pe larg.

Acorda atentie manierelor si fii un cavaler atunci cand esti cu ea. Nu trebuie sa te transformi peste noapte intr-un cunoscator de vinuri, daca preferi oricand berea, insa arata-i ca ai depus efort pentru a te perfectiona din toate punctele de vedere.

Dansul este o alta abilitate foarte apreciata de femei. Chiar daca nu ai reusit niciodata sa inveti sa dansezi, urmeaza un curs special si ai putea cunoaste chiar acolo partenera potrivita pentru tine.

Aspectul fizic, grija pe care o acorzi tinuteri si propriei persoane, dar si manierele, modul in care poti purta o conversatie si dansul sunt atuuri importante pentru a cuceri o femeie.
 

Acorda-i atentia ta


Nimic nu este mai sexy pentru o femeie ca un barbat care stie sa o asculte.

Renunta la glumele deocheate sau povestirile lungi cu care ii distrezi prietenii tai si pregateste-te sa o asculti rabdator chiar daca vorbeste despre lucruri din afara sferei tale de interes.

Asculta detaliile personale pe care ti le da despre ea si tine minte tot. Daca tii minte si reusesti sa o surprinzi placut mai tarziu cu informatiile pe care le-ai adunat, va aprecia atentia si manierele tale.

Daca esti pregatit sa incerci toate sfaturile de dating, afla unde ai sansele cele mai mari de a-ti gasi partenera ideala.
 

Gaseste dragostea cu Dating.acasa.ro


Pentru barbatii cu varsta peste 35 de ani, poate fi dificil sa gaseasca o partenera potrivita doar prin caile clasice: recomandarile prietenilor si rudelor. Dating.acasa.ro iti ofera o noua sansa la dragoste, ocazia de a cunoaste persoane mature care isi doresc o relatie serioasa , chiar casatorie.

Indiferent de modul in care alegi sa cauti o partenera potrivita pentru tine, nu uita ca, inainte de dating, secretele care te ajuta sa atragi femeile pe care vrei sa le cunosti tin de perfectionarea ta si de atentia pe care alegi sa o acorzi partenerei.

Esti singur/a, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro - singurul site unde primesti ajutorul specialistilor (consilier in relatii si cuplu si consilier de imagine). Click AICI.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului