Dragoste

#in #migdale #ovaz #hormoni #dovleac #viata sexuala #sex #polen #libido #cereale integrale #goji

Sexcereal, cerealele care cresc libidoul si imbunatatesc sanatatea sexuala

Faptul ca sexul vinde nu mai reprezinta o noutate pentru tine, insa cu siguranta vei fi surprins sa afli ca a fost creat un aliment special, menit sa creasca libidoul si sa imbunateasca sanatatea sexuala. Sexcereal este numele produsului care promite sa-ti fie cel mai bun aliat in viata de cuplu.

Este vorba despre un produs pe baza de cereale integrale, imbunatatit cu ingrediente care, gratie proprietatilor benefice, pot creste libidoul femeilor si pe cel al barbatilor. Sexcereal este disponibil in doua variante diferite, una pentru doamnele si domnisoarele care vor sa aiba mai mult chef de sex, iar cealalta pentru domnii dornici sa reziste mai mult timp in pat si sa-si satisfaca mai bine partenerele.

Sexcereal pentru femei

Formula speciala a produsului Sexcereal pentru femei garanteaza faptul ca reprezentantele sexului frumos vor avea un libido fabulos, deoarece regleaza echilibrul hormonal prin cresterea nivelului de estrogen si progesteron. Lista ingredientelor care imbunatatesc viata sexuala a femeilor incepe cu extrasul de ghimbir si continua cu miez din boabe de cacao, seminte de floarea-soarelui, seminte de chia, migdale, seminte de in, tarate de ovaz si maca, la care se adauga o baza consistenta de cereale integrale.

Sexcereal pentru barbati

Barbatii care vor sa-si creasca nivelul de testosteron si implicit libidoul au la dispozitie formula Sexcereal destinata special pentru ei. Aceasta contine fructe goji, miez din boabe de cacao, seminte de chia, seminte de dovleac, maca, germeni de grau, seminte de susan negru, polen de albine si fructe camu-camu.

Printr-un consum regulat de Sexcereal, barbatii vor avea o viata sexuala sanatoasa, intrucat toate ingredientele din compozitia cerealelor sunt ajutoare de nadejde pentru potenta sexuala.

Ambele versiuni Sexcereal au beneficii pentru intreaga sanatate a organismului, gratie continutului ridicat de fibre, fier si acizi grasi esentiali omega-3 si omega-6, dupa cum spun producatorii.

Sexcereal devine din ce in ce mai popular

Sexcereal a fost lansat pe piata de omul de afaceri canadian Peter Ehrlich. Desi exista de aproape 1 an de zile pe rafturile magazinelor din Canada, Sexcereal nu a fost cunoscut publicului larg pana saptamana aceasta, cand produsul a fost promovat in cadrul unei emisiuni TV din SUA.

Acum, Sexcereal incepe sa castige din ce in ce mai mult teren in randul persoanelor care vor sa-si creasca libidoul, insa pentru moment produsul nu este disponibil doar in Canada.

Sursa foto: latinohealthzone.co
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului