Dragoste

#comunicarea in cuplu #sentimente #despartire #relatie cuplu

Semne sigure ca te vrea inapoi

Dragostea este de multe ori imprevizibila si poti descoperi ca partenerul care s-a despartit de tine vrea o noua sansa. Afla care sunt semnele sigure ca te vrea inapoi.

Dupa ce ai suferit cand partenerul ti-a spus ca doreste sa incheie relatia, te intalnesti cu el din nou si iti da semne ca nu te-a uitat si ca ar vrea sa-i dai o noua sansa.

Daca relatia a fost una reusita din punctul tau de vedere si despartirea a fost neasteptata este posibil sa mai nutresti inca sentimente pentru fostul partener. Sunt insa acestea suficiente pentru a te expune riscului unei noi dezamagiri ?

Decizia de a incepe o relatie cu o persoana care te-a parasit poate fi dificila, dar inainte sa o iei, trebuie macar sa te asiguri ca sentimentele celuilalt sunt sincere si ca nu interpretezi nimic gresit.
 

Cele mai sigure semne ca te vrea inapoi


De multe ori, semnele ce par sa arate ca vrea din nou sa fie cu tine, pot ascunde si alte intentii, cum ar fi satisfacerea propriului orgoliu . Cand toate semnele sunt prezente, ar putea fi insa vorba de intentii sincere.

Fostul partener are initiativa de a relua comunicarea cu tine, fie direct, prin telefon sau email, sau prin intermediul unor prieteni comuni. Atunci cand va vedeti, te priveste sau te atinge asa cum o facea in timpul relatiei voastre sau incearca sa petreaca cat mai mult timp in compania ta.

Cel mai evident semn al intentiei de a relua relatia este incercarea de a fi mai atragator pentru tine. O garderoba imbunatatita, un aspect intotdeauna ingrijit sau chiar o slujba mai buna, sunt semne ca incearca sa te merite din nou.

Daca incearca sa aduca in discutie subiectul despartirii si isi exprima in mod repetat regretele cu privire la suferinta pe care ti-a provocat-o sau discuta despre un viitor care te include si pe tine, probabil ca te vrea inapoi.
 

Cum sa te asiguri ca impacarea este o optiune viabila


Chiar daca observi toate aceste semne, impacarea ar putea sa depinda mai ales de motivul despartirii. Atata vreme cat motivul pentru care relatia voastra s-a incheiat ramane valabil, o noua incercare va avea aceeasi soarta ca si prima.

Odata ce te-ai asigurat ca motivul despartirii are sanse minime de a se repeta, imbunatateste-ti si tu aspectul fizic. Arata-i si tu ca esti dispusa sa depui un efort pentru a fi mai atragatoare.

Nu lasa comunicarea cu fostul sa fie initiata doar de el si suna-l si tu incercand sa stabilesti o legatura emotionala, nu doar mentala si sexuala. Propune-i sa faceti impreuna cateva dintre activitatile care v-au facut placere in trecut si care au contribuit la atractia reciproca.

Poti flirta intr-un mod nou sau il poti seduce intr-un mod diferit. Cei mai multi oameni care reiau o relatie fac greseala sa creada ca aceste activitati nu mai sunt necesare. Pentru a continua cu adevarat relatia este nevoie ca fiecare sa-l redescopere pe celelalt.

Daca atractia este mai puternica ca prima oara, noua relatie are sanse mari de a avea succes. Ia-ti insa timpul necesar pentru a analiza motivele pentru care reiei relatia si accepta faptul ca iti asumi riscul unui nou esec.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare