Dragoste

#cuplu #aventura #aventura emotionala #relatie #semne aventura emotionala

Semne ca ai o aventura emotionala de care nu-ti dai seama

Nu trebuie sa consumi un act sexual ori sa te saruti cu o alta persoana pentru a-ti insela partenerul. Fara sa-ti dai seama, ii poti deveni necredincioasa doar cu gandul la o alta persoana, de care ai devenit tot mai preocupata. Aventurile emotionale sunt considerate mai periculoase decat cele care se concretizeaza in contacte fizice, iar multe persoane nu reusesc sa-si dea seama ca au amanti emotionali!

1. Ii impartasesti cele mai ascunse secrete ale tale

Cele mai "intunecate" secrete ale tale ies la iveala intr-un mod natural atunci cand discuti cu persoana de sex opus de care ti-ai "legat" gandurile si pe care tinzi sa o cataloghezi doar un bun prieten. Simti ca te intelege mai bine decat propriul partener.

2. Este primul pe care il suni atunci cand ai nevoie de ajutor

Instinctiv, te opresti la numele lui in agenda telefonica, atunci cand te afli in impas si ai nevoie de ajutor. In loc sa-ti suni partenerul de viata, apelezi la intelegerea si solutiile pe care prietenul tau de sex opus reuseste sa ti le ofere de fiecare data.

3. Te trezesti cu gandul la el si este prezent in fanteziile tale sexuale

Desi stii ca exista limite peste care nu poti trece in relatia cu acest prieten intim, gandurile tale sparg orice bariere si te trezesti in situatia de a-ti imagina "cum ar fi daca...". Iti apare in ganduri la primele ore ale diminetii si nu de putine ori ai avut fantezii sexuale cu el pe care le-ai catalogat drept aberatii sau produse ale imaginatiei tale "jucause".

4. Te gatesti mai mult pentru el decat pentru iubit

Daca in preajma iubitului, te multumesti sa te imbraci in orice apuci si chiar sa stai nemachiata in fata lui, de fiecare data cand te pregatesti sa te intalnesti cu "amantul emotional", iti pui la bataie cele mai sexy si interesante tinute, te machiezi si descoperi ca parul tau se preteaza la coafuri dintre cele mai diverse, pe care nu te-ai fi gandit sa le incerci pana acum.

5. Incepi sa iti compari iubitul cu el si sa iti doresti sa fie ca el

Daca ai ajuns sa iti doresti un iubit ca prietenul tau de sex opus, cu care pari sa imparti pasiuni si ganduri comune, inseamna ca esti in relatie cu persoana nepotrivita. Iti inseli deja iubitul, fara sa-ti dai seama ca o faci, chiar daca nu indraznesti sa te gandesti ca ti-ai ales gresit jumatatea.

Susa foto: glamzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului