Dragoste

#aspect fizic #relatie #secrete #secrete barbati #treburi casnice #sentimental

Secretele barbatilor: 5 lucruri pe care le tin doar pentru ei

Probabil ai auzit de foarte multe ori ca secretele nu au ce cauta intr-o relatie fericita, dar oare chiar se poate sa respecti aceasta regula sfanta? Asa cum femeile au micile lor secrete, pe care le impartasesc doar cu prietenele cele mai bune, asa si barbatii au ganduri si idei care nu ajung niciodata sa fie marturisite in fata iubitelor sau a sotiilor.


1. Au zile in care isi urasc fizicul

"Ce burta am facut" sau "chelia incepe sa se vada din ce in ce mai bine" sunt doar doua exemple de ganduri ascunse ale barbatilor. Da, si ei au zile in care isi urasc fizicul, dar spre deosebire de femei, care isi manifesta aceste temeri, barbatii prefera sa le tina doar pentru ei. Motivul: nu vor sa para ca sunt frustrati si neincrezatori.


2. Au o acuitate vizuala de invidiat

Atunci cand vor, barbatii pot avea o acuitate vizuala de invidiat, dar acesta este unul dintre secretele lor bine ascunse. Cand sunt in public, observa si analizeaza fiecare reprezentanta a sexului frumos pe care o vad, dar nu recunosc acest lucru pentru nimic in lume in fata partenerelor, daca sunt intrebati.


3. Se dau nestiutori ca sa scape de anumite sarcini

"Iubitule, dai tu cu aspiratorul pana spal eu vasele?" este una dintre intrebarile pe care barbatii le urasc cel mai tare. Chiar daca vocifereaza, pana la urma se conformeaza si folosesc acest aparat electrocasnic, dar fac o treaba de mantuiala, doar, doar nu vor fi pusi sa o repete. Este micul lor secret prin care evita sa faca treaba in casa.


4. Se tem de angajamente

Pentru multi barbati, casatoria este cea mai mare temere, dar tin acest secret doar pentru ei. Chiar daca isi iubesc logodnicele, ar vrea sa se bucure cat mai mult timp de libertate, dar stiu ca va veni un moment in care vor fi nevoiti sa faca marele pas.


5. Sunt sentimentali

In fata iubitelor fac pe durii, dar de fapt sunt foarte sentimentali. Acesta este un alt secret pe care barbatii il tin doar pentru ei, de teama sa nu-si piarda masculinitatea. Este adevarat ca le sta gandul mai mult la sex, masini si fotbal, dar dincolo de aceste 3 pasiuni, au nevoie de dragoste, vor sa fie alintati si adora preludiile lungi, in care au ocazia sa-si manifeste atasamentul profund.

Sursa foto: reabuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului