Dragoste

#barbati #seductie #atractie

Secretele atractiei

Sunt anumiti factori surprinzatori, chiar nebunesti pentru care cel de sex opus ne face sa ne simtim atras de el, cum ar fi de exemplu culoarea hainelor sale sau forma calcaiului.  Anumiti factori sunt insa atat de bizari, incat cu greu ti-i poti inchipui. Care sunt acestia? Citeste mai departe

 

Nasul tau ar trebui sa fie o parte din preludiu

 

Amestecul de lavanda si dovleac ii excita pe barbati, se pare. Nu te gandi acum ca trebuie sa te apuci sa coci o placinta sau sa faci o baie in ulei de lavanda, doar pentru a te asigura ca cel de langa tine este ademenit. Poti creea simplu aceasta combinatie doar aprinzand doua lumanarele sau aplicand esenta lor pe gat.

 

Barbatii gasesc femeile imbracate in rosu mai atractive

 

O femeie imbracata in rosu are mai multe sanse sa fie agatata si invitata in oras decat o alta femeie imbracata in orice alta culoare. Te intrebi de ce? Simplu, pentru ca si barbatii sunt influentati de simboluri culturale (cum ar fi Valentine`s Day ) care asocieaza aceasta culoare cu romantismul, pasiunea, instinctele primare si intr-un final...sex.

 

Priviri galese izvorate din cocktail-uri

 

Cand suntem ametite, barbatii ni se par mai frumosi pentru ca nu deslusim asimetriile faciale. Explicatia biologica? Sansa ca un barbat simetric sa aibe defecte genetic e este mai mica, transformandu-l astfel intr-un partener mai bun.

 

Isi indreapta buricul spre tine? Te place

 

Prinde-ti astfel rivalele observand cate cate dintre ele isi imping buricul in directia barbatului tau. Aceasta regula se aplica si la femei, nu numai la barbati.  Un barbat, in mod inconstient , isi va pozitiona buricul in directia femeii de care se simte cel mai atras dintr-o camera, chiar daca in timpul acesta vorbeste cu altcineva.

 

Totul tine de timp

 

Intr-o saptamana ai putea tanji dupa barbatul muschiulos de la sala de fitness ca peste o saptamana sa ti se aprinda calcaiele dupa vecinul „ultra-slim” de pe etaj cu tine. Lucrul acesta se intampla pentru ca o femeie aflata la ovulatie prefera un barbat cu trasaturile masculine cu care sa faca copii sanatosi si puternici in timp ce, o femeie aflata la menstruatie cauta un barbat cu trasaturi mai delicate, feminine deoarece ii inspira mai multa blandete si intelegere.

 

Stres = atractie sexuala

 

Cand este intr-o situatie stresanta si anxioasa ai mai multe sanse sa incerce ceva cu tine. Cercetatorii au vrut sa afle daca adrenalina are vreo influenta asupra atractiei si au facut urmatorul test: au pus o femeie o data pe un pod stabil si o data pe unul instabil. Studiul a aratat ca barbatii care au traversat podul instabil pentru a ajunge la femeia respectiva au fost mult mai dispusi dupa aceea sa o scoata in oras, decat cei care au trecut pe un pod stabil. De unde se poate deduce simplu ca in conditiile in care adrenalina creste si atractia sexuala se mareste.

 

Marimea (pieptului) conteaza

 

Poti sa spui multe despre profilul sexual si de fertilitate a unui tip uitandu-te la constructia lui fizica. Barbatii cu umerii largi si pieptul mare au sanse mai mici sa se imbolnaveasca ceea ce-i face parteneri mai buni, in timp ce barbatii cu umerii mici au nivelul testosteronului mai mic,  care duce  automat la un profil sexual si de fertilitate mai slab

 

Un semn ca ar putea fi relatie de durata

 

Daca mama lui are trasaturi asemanatoare cu ale tale, ai mai mari sanse ca relatia dintre voi doi sa functioneze. Barbatii tind de obicei sa se cupleze cu femei ale caror trasaturi sunt similare cu cele ale mamei.  Acest concept poarta numele de „amprenta sexuala”  si spune ca figurile care ni se par atregatoare ca adulti sunt determinate de perioada copilariei.

 

Regula lui 5 din 15

 

Daca un barbat te atinge de cinci ori in 15 minute inseamna ca te place. Un barbat o sa gaseasca scuze sa te atinga cu mainile pentru a vedea cum reactionezi. S-ar putea sa-ti atinga bratul, sa-ti dea o suvita de par dupa ureche sau sa se joace cu colierul tau. Daca te crispezi, va stii ca este cazul sa bata in retrage, asa ca abtine-te sa faci lucrul acesta. 

 

Daca te imita... e clar picat dupa tine

 

Daca un barbat iti imita miscarile iti spune inconstient ca este interesat de tine. Sta in aceeasi pozitie ca tine, are aceleasi miscari ale mainilor, apleaca capul in aceeasi parte ca si tine... clar te place. Iar faptul ca isi trece limba peste buze, dupa ce ai facut-o si tu e semn clar de dorinta.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare