Dragoste

#cuplu #relatie de cuplu #secrete barbati

Secrete ale barbatilor pe care acestia ar vrea sa le stie si femeile

Barbatii apreciati de sotiile lor sunt tati mai buni tocmai datorita recunoasterii valorii lor. Un barbat prefera sa-i arate partenerei ca o iubeste prin timpul petrecut cu ea, activitatile facute impreuna si ajutorul pe care i-l ofera, mai degraba decat prin vorbe. Exista mai multe secrete pe care barbatii ar vrea ca femeile sa le descopere.

Iata cateva dintre lucrurile pe care orice femeie ar trebui sa le stie despre barbatul iubit:

 

Barbatii ar vorbi despre sentimentele lor


Barbatii sunt acuzati adesea ca ascund ceea ce simt cu adevarat. Chiar daca le este teama sa nu cada in ridicol, barbatii ar vorbi despre sentimentele lor la momentul potrivit. In loc sa-l intrebi direct pe partener ce simte, gaseste o alta modalitate de a-l face sa vorbeasca. De exemplu, intreaba-l, pe un ton neutru, ce a gandit cand te-a intalnit prima data. Ii vei da, astfel, ocazia sa se exprime liber, lasandu-l sa decida daca vorbeste despre sentimente sau nu.


Un barbat apreciat de partenera este un tata mai bun


Barbatii care sunt apreciati de partenerele lor devin mai dornici sa se ocupe de copii. Mai multe studii au aratat ca barbatii sunt tati mai buni in cazurile in care sotiile lor isi manifesta aprecierea si recunostinta fata de ei.


Un barbat iti spune ca te iubeste prin fapte


Multi barbati se tem sa rosteasca cele doua cuvinte si prefera sa-si arate iubirea prin fapte. "Te iubesc" sunt cuvinte care le pot trada vulnerabilitatea. Barbatii au o gandire pragmatica, pentru ei fiind mai relevant un gest concret decat niste vorbe. O teava reparata ii scuteste de rostirea unor cuvinte si, in plus, le arata priceperea. O drumetie pe munte sau o alta activitate pe care partenerul tau este dornic sa o faca cu tine este o modalitate de a-ti spune ca te iubeste si ca vrea sa faci parte din viata lui.


Uneori, barbatii nu au chef de sex


Un cliseu despre barbati consta in dorinta lor permanenta de a face sex. Cand o femeie se confrunta cu un refuz din partea partenerului, aceasta tinde sa se simta respinsa si sa-si imagineze ca se intampla ceva grav. In realitate, barbatul poate pur si simplu sa nu aiba chef de sex, din cauza oboselii, grijilor zilnice sau a sanatatii.


Barbatii iau in serios casatoria


Barbatilor le este greu sa-si ia angajamentul unei casnicii, insa putine femei vad in acest detaliu o calitate. Barbatii ezita deoarece nu le surade ideea de a lua o decizie superficiala. Cei mai multi barbati care decid sa se casatoreasca o fac deoarece au ajuns la concluzia ca aceea este femeia cu care vor sa-si petreaca restul vietii.


Barbatii uita mai repede supararile


Daca tu inca mai esti suparata pentru discutia in contradictoriu pe care ai avut-o acum 2 seri cu partenerul de viata, el probabil a uitat deja totul. Femeile sunt afectate mai mult timp de stres, anxietate, depresie decat barbatii. Ei tind sa mearga mai departe si sa priveasca spre viitor, pe cand femeile au tendinta sa analizeze pe toate partile si sa se concentreze asupra trecutului.

Sursa foto: calvaryripon.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului