Dragoste

#comunicare #relatie de cuplu #relatie

Reindragosteste-te! 6 sfaturi pentru reluarea relatiei de dragoste dupa o despartire lunga

Dupa o lunga perioada de despartire, in care unul dintre voi a fost plecat in tara, de pilda, tu si partenerul tau formati din nou un cuplu. Acum insa va aflati in fata unei noi provocari: aceea de a va accepta din nou si de a reaprinde flacara pasiunii. Invata sa comunici cu partenerul tau, sa ii acorzi atentia pe care o merita pentru a reusi sa refaceti cuplul si relatia de dinaintea despartirii.

Iata ce puteti face pentru a relua relatia de dragoste dupa o lunga despartire:

1. Comunicati. Acum este momentul ideal in care sa incepi sa comunici din nou cu partenerul tau. Impartaseste cu el experientele prin care ai trecut pe perioada lipsei lui si discuta cu el si despre evenimentele din viata lui departe de tine. Straduiti-va sa comunicati cat mai mult, astfel incat perioada petrecuta la distanta sa nu isi puna amprenta asupra obiceiurilor voastre din prezent.

2. Petreceti o vacanta in doi. Este o noua faza a relatiei voastre, astfel ca este foarte important sa va redescoperiti. O vacanta in doi este modalitatea ideala de a petrece momente placute in doi, departe de stresul si sarcinile zilnice.

3. Faceti liste. Alaturi de partener, faceti liste cu ceea ce va doriti de la relatia voastra pe viitor. Confruntati apoi listele si axati-va pe doua lucruri foarte importante. In acest fel, veti crea o viziune asupra relatiei voastre pentru anul urmator. De asemenea, incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna, pe care vi le-ati dorit intotdeauna, dar nu ati avut timp. Acum este momentul ideal sa va realizati visele.

4. Faceti lucruri simple impreuna. Acum este momentul potrivit pentru a face lucruri simple, care va faceau placere inainte de despartire. Mergeti la teatru sau la film, faceti cumparaturile impreuna sau plimbati-va prin parc. Lucrurile marunte, carora altadata nu le dadeati importanta, sunt acum esentiale pentru reaprinderea pasiunii si reinstaurarea increderii.

5. Redecorati dormitorul. O metoda ingenioasa de a aprinde flacara pasiunii este aceea de a redecora impreuna dormitorul. Alegeti mobilier si accesorii care va plac si care va stimuleaza. Punctul de atractie al camerei trebuie sa fie patul, ceea ce va stimula cu adevarat dorintele voastre sexuale.

6.
Faceti-va timp pentru sex. Intimitatea senzuala si sexuala conecteaza cel mai bine doua persoane si ajuta la eliberarea de hormoni care te mentin tanar. Nu-ti fie frica sa experiemtnezi lucruri noi in dormitor si sa te bucuri din nou de partenerul tau.

Sursa foto: spring-of-poem.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului