Dragoste

#craciun #romantism #surpriza #iubit

Ofera-i iubitului tau un Craciun de neuitat

Craciunul este sarbatoarea dedicata familiei si copiilor. Alergi toata ziua prin magazine sa cumperi cadouri pentru cei mici, te chinuiesti sa gasesti decoratiunile perfecte pentru bradul de Craciun si se mai intampla, fara sa-ti dai seama, sa realizezi ca l-ai lasat deoparte pe partenerul tau de viata.

N-ati mai vorbit de aseara, dar n-ai realizat lucrul acesta, prinsa fiind de febra cumparaturilor. Timpul trece, sarbatorile se duc si tu nici n-ai avut ocazia sa-i arati cat de mult il iubesti.

Pentru a evita lucrul acesta, ce-ar fi sa-i dedici nu doar o zi de Craciun... ci 12? Te gandesti probabil ca asa cum iti ia jumatate de luna sa termini cu toate pregatirile pentru un singur Craciun, pentru 12, mai mult ca sigur ca vei petrece cateva luni bune.

Respira adanc insa, nu e nici pe departe asa. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in practica cele 12 idei prezentate mai jos si vei readuce stralucirea si magia Craciunului in caminul vostrul conjugal in doi timpi si trei miscari. Ce trebuie sa faci?

1 In prima zi de Craciun

Cumpara-i partenerului tau cerealele preferate si burduseste bine cutia cu surprizute. Nu trebuie sa fie neaparat cheile unui BMW, ci mai degraba prostioare precum un ou de ciocolata sau o masinuta de jucarie, care sa te ajute sa-i reamintesti astfel de copilarie.

2 In a doua zi de Craciun

Achizitioneaza de la un magazin ce personalizeaza obiecte, doua cani pe care sa scrie: „Craciun fericit, sotul meu drag”, respectiv „Craciun fericit, sotia mea draga”. Dimineata, cand va treziti, beti o cafea fierbinte din acele cani proaspat achizitionate si urati-va unul celuilalt, Craciun Fericit!

3 In a treia zi de Craciun

Luati cele trei mese ale zilei impreuna. Puteti sa incepeti cu un mic dejun in pat, un picnic la pranz si sa terminati cu o cina romantica la lumina lumanarilor. Nu-ti bate capul sa prepari chiar tu mancarea, s-a obisnuit deja cu stilul tau de gatit. Mai bine, comanda de la o firma de catering. Important este sa petreceti cat mai mult timp impreuna, nu neaparat ce mancati.

4 In a patra zi de Craciun

Suiti-va in masina si mergeti la o plimbare. Nu destinatia conteaza, ci relaxarea pe care o simtiti pe parcursul drumului. Puteti alege sa dati o fuga pana la o destinatie apropiata in care ati petrecut un concediu frumos impreuna sau sa va plimbati prin centru si sa vedeti luminitele de Craciun.

5 In a cincea zi de Craciun

Trimite prin fax o fotocopie cu cele cinci degete ale tale, iubitului tau, la job. Apoi da-i un SMS in care sa-i spui ca de-abia astepti sa fiti impreuna pentru a lasa degetele acelea sa-si traseseze drumul pe corpul lui. 

6 In a sasea zi de Craciun

Trimite-i partenerului de viata o duzina din florile preferate, cate una la un interval precis de timp. Plaseaza-le in diverse locatii precum: perna patului, in masina, la birou etc.

7 In a saptea zi de Craciun

Denumeste o stea dupa numele iubitului/iubitei tale si mergeti seara amandoi sa o priviti. Daca ai ghinionul sa fie innorat afara, nu-i problema. Du-te la magazin si cumpara un set de stele fluorescente si lipeste-le in camera. Denumeste-le dupa pofta inimii, fa chiar o poveste si seara inainte sa va culcati spune-i povestea iubitului/iubitei tale.

8 In a opta zi de Craciun

Cumparati un set de creioane colorate si un block-notes si personalizati albumul vostru cu amintiri.

9 In a noua zi de Craciun

Cotrobaie prin casa dupa biletelele, albumele sau filmuletele de familie si petreceti timpul amintindu-va momentele frumoase din viata voastra (adolescenta, tineretea, momentul in care v-ati cunoscut, cand v-ati logodit si casatorit, primele momente petrecute cu copii). Puteti apoi sa faceti planuri si pentru cele ce vor veni (plecarea copiilor la casele lor,  perioada nepotilor, pensionarea etc.)

10 In a zecea zi de Craciun

Ofera-i partenerului tau o ora de rasfat. Fa-i un masaj, gadila-l in talpi, scarpina-l pe spate, tot ce stii tu ca-i face placere si-l relaxeaza.

11 In a unsprezecea zi de Craciun

Cumpara filmul lui preferat si asteapta-l seara sa iasa de la serviciu. Intimpina-l cu un sarut si spune-i ca aceasta este seara lui in care telecomanda si frigiderul ii apartin in totalitate. Mai mult ca sigur, dupa ce se va termina programul TV, va dori sa va retrageti in dormitorul vostru, plin de recunostinta.

12 In a douasprezecea zi de Craciun

Intampina-ti partenerul cu un calendar pentru anul viitor. Foloseste fotografiile cu voi pentru a marca anumite date sau deseneaza-l cu ce crezi tu ca va reprezinta pe voi in noul an pentru a-l face unic. Sublineaza zilele in care ai programat ceva special, aniversarile si alte date importante pentru voi doi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare