Dragoste

#nunta # organizare nunta #invitati nunta #lamentari rude

Nunta cu peripetii: 5 lamentari ale rudelor cu privire la marele eveniment

Nunta este primul mare eveniment important din viata unui cuplu, iar de la el nu pot lipsi rudele apropiate si cele mai putin apropiate, prietenii si alte cunostinte ale mirilor sau socrilor. In general, oricat de mult efort ar depune mirii pentru organizarea fara cusur a nuntii, intotdeauna apare cel putin o situatie neprevazuta. Si, ca si cum acest lucru nu ar fi suficient pentru miri, unele rude invitate la petrecere gasesc nod in papura pentru orice detaliu care nu corespunde cu gusturile lor.

Este greu sa multumesti pe toata lumea, insa daca te intereseaza, iti dezvaluim cateva dintre cele mai comune lamentari ale rudelor cu privire la nunta.


1. Data nuntii a picat cum nu se poate mai prost

15 iunie, 23 iulie, 7 februarie, 20 septembrie, indiferent cand ai stabili data nuntii, vor exista rude care sa se lamenteze cu privire la alegerea ei. Motivul: nunta pica inainte de salariu sau exact in acea perioada au altceva mai important de facut, insa pentru ca tin la tine, vor face tot posibilul sa ajunga.


2. Restaurantul n-a oferit bautura lor preferata

O regula de conduita la nunta spune ca nu este frumos sa ceri ceea ce nu ti ofera, insa unele rude nu tin cont de ea, mai ales atunci cand ajung la restaurantul unde se tine petrecerea. Cand sunt intrebate ce bautura doresc sa consume, unele rude cer sortimente care nu sunt incluse in meniul nuntii, ceea ce inseamna ca daca le vor cu tot dinadinsul, trebuie sa plateasca pentru ele.

Pentru a evita ca rudele sa se planga ca au dat bani pe bautura, pe langa clasicul plic, cel mai bine ar fi sa le spui care este meniul. Asezarea unui meniu pe masa este cea mai simpla varianta.


3. Mancarea n-a fost buna

Desi te-ai straduit sa oferi invitatilor la nunta o mancare cat mai gustoasa, asteapta-te ca unele rude sa se planga cu privire la calitatea ei: fie friptura a fost prea tare, fie sarmalele au fost prea sarate, fie tortul nu a fost de ciocolata.


4. N-au prins un loc bun la masa

La nunti, sunt sanse mari ca foarte multi invitati sa se cunoasca intre ei, insa acest lucru nu inseamna ca ii poti aseza pe toti la o singura masa. Chiar daca nu iti vor spune direct, unele rude se vor plange ca n-au prins un loc bun la masa, ca nu au avut vedere spre ring sau ca au stat laolalta cu persoane necunoscute.


5. Muzica a lasat de dorit

Prea multa sau prea putina muzica populara, solista n-are voce ori DJ-ul n-a ales piesele potrivite sunt doar cateva dintre lamentarile invitatilorĀ  la nunta, dar gusturile nu se discuta, nu-i asa?

Sursa foto: aperfectcelebration.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului