Dragoste

#copii #casnicie #casatorie #familie #relatii #cuplu #iubire #altar #nunta #dragoste

Nu vrea nici casatorie nici copii. Ce faci, stai sau pleci?

Formati un cuplu minunat, toata lumea va admira pentru dragostea ce v-o purtati. Cu toate acestea, tu nu poti sa-ti scoti din cap ideea ca relatia voastra nu va duce nicaieri.

Desi Il iubesti si ai vrea sa fii cu el pentru totdeauna,  relatia voastra stagneaza si tu nu pricepi de ce. Sunteti impreuna deja de trei ani si ar trebui sa va ganditi la ce nume sa le puneti copiilor vostri, in schimb voi abia v-ati mutat impreuna si el se gandeste serios ca ar fi cazul sa o luati mai usor. Nici vorba de casnicie sau copii. De fiecare data cand il intrebi de lucrul acesta, el iti raspunde sec: „e timp, nu ne gandim de pe acum la d-astea”. Si pana la urma cand este timpul sa va si ganditi? Cat poti astepta pana sa iei decizia de a-ti intemeia o familie?

In primul rand trebuie sa te gandesti cat de mult il iubesti si cat de important este pentru tine sa te realizezi pe plan personal si mai mult de atat cat esti dispusa sa astepti dupa el. De exemplu daca ai 20 si ceva de ani, timpul este de partea ta. Daca il iubesti cu adevarat poti sa mai astepti vreo doi ani pana se hotareste el.  Majoritatea barbatilor sunt destul de speriati de ideea casatoriei sau al unui copil, ca atare ca nu este cazul sa fii atat de aspra cu iubitul tau. Incearca sa vorbesti deschis cu el, explica-i cam ce ar insemna pentru tine sa aveti o familie, care sunt avantajele unui mariaj si incearca sa nu-l mai stresezi zilnic cu intrebarea: „Bun, deci pe cand ne luam?”. 

Daca il iubesti, dar ai ajuns deja la o anumita varsta in care consideri tu ca este cazul sa te asezi la casa ta, incearca sa-i explici pozitia ta. Vezi ce iti raspunde, cum reactioneaza. Este posibil sa te amagaeasca cu raspunsuri care lasa loc de interpretari. Nu ceda insa si incearca sa-l supui la o serie de teste. Este foarte posibil sa fie genul de tip care sa nu doreasca sa oficializeze o relatie stabila , chiar daca o vede ca fiind una foarte serioasa. Astfel, nu vei ajunge cu el la nicio concluzie, oricat de mult te-ai stradui tu. Ca atare, ai putea foarte bine sa renunti la ideea de-al mai convinge si sa incerci sa cauti stabilitate si o certitudine familiala in alta parte.

In final, oricare ar fi decizia pe care o iei, trebuie sa te gandesti intai si intai la tine, la  ce te face fericita, la ce conteaza cel mai mult in viata ta si cum poti ajunge sa obtii ce-ti doresti. Retine ca viata este scurta si timpul pierdut nu ni-l da nimeni inapoi. 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare