Dragoste

#relatie #relatie de cuplu #cuplu #femei

Motive pentru care femeile vor sa fie intr-o relatie

Desi rezista mai mult timp in singuratate decat barbatii, femeile se simt cel mai bine cand au o relatie . Motivele implinirii lor printr-o viata de cuplu sunt nenumarate, unele previzibile, altele mai putin cunoscute. Afla 9 motive pentru care o femeie vrea sa fie intr-o relatie.


1 O relatie inseamna sa fii in rand cu lumea


Cand o femeie nu are o relatie pana la o anumita varsta, incepe sa se simta diferita de restul lumii, intr-un mod negativ. Societatea, media, familia, prietenii, toata lumea din jur urmeaza un curs al vietii care implica in mod obligatoriu, un barbat.


2 O relatie ii asigura femeii siguranta emotionala


Orice femeie are nevoie sa fie tinuta in brate, alintata si iubita. Intr-o relatie, femeia se bucura de siguranta emotionala si este la adapost de depresiile care survin in singuratate. Afectiunea unei femei o face sa se simta valoroasa.


3 O relatie de cuplu o poate ajuta pe o femeie in plan profesional


Cand barbatul castiga mai bine decat femeia si are un statut profesional mai bun, acesta isi ajuta partenera pentru a dobandi si ea o pozitie mai buna.

 

4 Intr-o relatie, o femeie poate sa-si asigure un trai mai bun


In unele cazuri, o relatie reprezinta pentru femei posibilitatea de a avea un stil de viata mai bun, de a locui intr-un oras mai mare si de a fi sustinuta financiar de un partener cu o situatie financiara stabila. Pentru cuplurile in care barbatii sunt realizati profesional, relatia inseamna si stabilitate financiara. Apoi, doua salarii inseamna automat dublarea sanselor de a construi ceva impreuna.


5 Intr-o relatie o femeie poate deveni mama


Pentru cele mai multe femei, implinirea prin rolul de mame este scopul suprem. Pe langa timpul petrecut in doi, in cuplu, o femeie vede in relatie si perspectiva unei familii.


6 Intr-o relatie, femeia isi atinge potentialul maxim


Femeile au multe de oferit, iar o relatie amoroasa le ajuta sa se dezvolte si sa-si atinga potentialul maxim. Alaturi de barbatul potrivit, o femeie infloreste si da tot ce are mai bun de oferit. Viata in cuplu este stimulanta, constituind o provocare pentru orice femeie care se descopera pe sine altfel decat ca persoana singura.


7 Relatia de cuplu ii implineste femeii nevoile sufletesti


O femeie are nevoie de atentie , apreciere, intimitate, iar aceste lucruri ii sunt oferite atunci cand are o relatie. Admiratia, atentia sau momentele de intimitate petrecute in compania barbatului iubit nu pot fi comparate cu nimic altceva.


8 Vocea interioara o indeamna pe o femeie sa accepte pe cineva alaturi de ea


Orice femeie are o voce interioara sau o intuitie care ii spune ca ii este mai bine daca are un barbat alaturi. Aceasta voce interioara nu poate fi ignorata la nesfarsit deoarece, adesea, duce la frustrari si depresii.


9 O relatie de cuplu poate fi evadarea dintr-o viata grea


In unele cazuri, o relatie reprezinta pentru o femeie sansa de a se muta dintr-o casa unde viata pe care o duce este una grea. In astfel de cazuri, insa, decizia trebuie cantarita bine, deoarece in realitate nu se intampla neaparat ca in cazul Cenusaresei.

Sursa foto : menandwomenrelationship.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului