Dragoste

#cuplu #femeie #barbat #tacut #iubite #te iubesc

Moduri tacute prin care iti spune "Te iubesc"

Barbatii au fost mereu caracterizati de un orgoliu mai mult sau mai putin absurd si cam zgarciti in cuvinte cand e vorba de a spune ca te iubesc . Evident, exista si exceptii, dar cum iti dai seama ca te iubeste, daca face parte din categoria celor orgoliosi? Sa gasim semne ale "te iubesc-ului" tacut.


Il surprinzi privindu-te insistent

Ochii sunt mai mult decat o ferestra catre suflelui unui barbat, daca stii sa ii citesti, sunt cei care iti spun totul despre el. Ochii barbatilor scanteiesc atunci cand ei isi doresc ceva. Asadar, daca avem de-aface cu ochi sclipitori care te fixeaza ca si cum te-ar manca din priviri, sentimentele lui pentru tine sunt destul de profunde. Sunt doua tipuri de privire tip "te iubesc", si anume, acea privire fixa cand esti inconjurata de alti oameni si care spune "ce am facut sa merit fericirea de a o avea doar a mea". Apoi mai este privirea lunga si insistenta , privire pe care o intorci si care iti arata ca el a lasat scutul jos, ca se dezarmeaza in fata ta (a nu se confunda cu privirea obraznica a celor ce incearca sa te agate, vorbim de iubitul tau aici).

Si-a umplut bucataria cu ce iti place tie

Descoperi ca bucataria lui are o noua masa care ti-a placut cand ati vizitat un magazin cu mobila, are dulapurile pline cu dulciurile tale preferate. Acest lucru nu face decat sa aprinda un beculet care sa iti arate ca tu esti aleasa inimii lui.

Vorbeste despre unde vrea sa fie in cativa ani

Daca iti spune ca vrea sa schimbe locul unde locuieste, orasul, in prima faza poate parea ca nu este interesat intr-o relatie de lunga durata , dar, de asemenea, poate insemna ca te atentioneaza in legatura cu ce are de gand si ca incearca sa iti arate ca vrea sa faci parte din planurile lui de viitor. Cum iti dai seama ca esti inclusa? Foarte simplu: "Eu peste 3 ani ma mut in orasul X. Iti place orasul X? Este foarte frumos, au parcuri, scoli bune, gradinite..." Mai e nevoie de alte explicatii?

Poarta mereu hainele pe care i le-ai cumparat tu

De fiecare data cand ai avut ocazia i-ai cumparat cate o haina sau un accesoriu, iar el le poarta mereu, chiar daca acestea nu se potrivesc si nu se asorteaza. Le poarta, pur si simplu pentru ca sunt de la tine si pentru ca ii place gandul ca au trecut prin mainile tale si, eventual, inca mai au mirosul tau.

In public e mereu langa tine

Chiar daca e vorba de o petrecere data de parintii tai sau o petrecere data de firma, el este mereu lipit de tine si ii este greu sa iti dea drumul la mana chiar si atunci cand este nevoit sa isi ia un pahar cu bautura.

Nu se poate abtine sa nu te sarute si iti sopteste mereu ca abia asteapta sa ramaneti singurei...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare