Dragoste

#primul pas #cuplu #cucerire

Metode sa cuceresti un barbat timid

Un barbat timid poate fi mai greu de cucerit si necesita putina rabdare. Cu toate acestea, chiar si cel mai timid barbat, daca este cu adevarat interesat de tine, va face un gest care va arata clar ca te doreste.

Exista mai multe metode la care poti apela sa cuceresti un barbat timid:


Fii prezenta intr-un mod natural


Cauta modalitati de a fi prezenta in viata barbatului timid care te intereseaza, insa in asa fel incat sa para totul intamplator. Frecventeaza locurile in care stii ca v-ati putea intalni, inscrie-te la un curs la care merge si el, intra in cercul lui de prieteni, mergi la petreceri unde este invitat. La inceput, tot ce ai de facut este sa te faci remarcata intr-un mod subtil. Asa, te asiguri ca nu ii incalci teritoriul, dar il pui pe ganduri cu un gest foarte amabil din partea ta, un zambet, un serviciu pe care i-l faci la momentul potrivit.

Ideal este sa aveti activitati impreuna, care nu au nicio legatura cu amorul. Ii vei da sansa sa te cunoasca mai bine, iar tu ii oferi ocazia sa se desfasoare fara presiunea unei intalniri.

Comporta-te cu el natural: fii amabila, zambitoare, prietenoasa, totul cu masura. Evita acele lucruri care te-ar putea face sa pari mai matura decat el deoarece barbatii timizi se inhiba in fata femeilor experimentate.


Egoul unui barbat timid


Egoul unui barbat constituie un lucru de care ar trebui sa tii cont in orice situatie, cu atat mai mult cand ai de-a face cu un tip sensibil. Da-i incredere in el lasandu-l sa te ajute la diverse proiecte si lauda-i subtil performantele. In loc sa se simta incomod, va fi satisfacut de performanta lui si incantat de recunostinta ta. In plus, daca ii ceri sa te ajute cu ceva, ii oferi practic ocazia sa va vedeti singuri. Este o prima intalnire care nu arata ca o intalnire, dar care poate sa va ajute sa avansati in relatie.


Locul pentru prima intalnire


Un barbat oricat de timid ar fi, daca te place cu adevarat, va profita de orice ocazie sa aiba o intalnire cu tine, indiferent daca faci tu primul pas sau isi ia el inima in dinti si te invita. Ai grija sa mergeti intr-un loc linistit, in care stii ca se simte bine, departe de cunoscuti, undeva unde sunteti numai voi doi. Nu planifica o intalnire cu un barbat timid in prezenta prietenilor si cunoscutilor deoarece se va inhiba si va regreta ca a iesit in oras.


Incurajeaza conversatia


Un barbat timid vorbeste putin si cauta sa para ocupat mereu cu ceva: citeste meniul de 10 ori, verifica programul spectacolului sau gaseste alta scuza in lipsa unui subiect de conversatie. Fa-te ca nu-ti dai seama de stangacia lui si povesteste-i ceva amuzant, care sa-l relaxeze. Odata ce incepe sa vorbeasca, asculta-l si raspunde-i din cand in cand, pentru a-i arata ca asculti cu atentie ceea ce-ti spune.


Aranjeaza-te, dar nu exagera


Fa tot posibilul sa fii atractiva, proaspata, interesanta, dar nu exagera cu nimic. Pune-ti o rochie care stii ca te avantajeaza, dar care nu este foarte decoltata. Aranjeaza-te cat sa-l atragi, insa nu este cazul sa faci eforturi mari deoarece un barbat timid fie va crede ca nu se ridica la nivelul tau, fie va banui intentiile tale si se va simti presat.


Mizeaza pe tandrete


Multumeste-i pentru un ajutor pe care ti l-a dat printr-un sarut calduros, pe obraz. Daca exista atractie intre voi, un barbat timid o va simti si isi va dori mai mult atingerea ta. Fii tandra si rabdatoare cu el.

Sursa foto: avaxhome.ws

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare