Dragoste

#matrimoniale online #partener #matrimoniale #relatie #dating online

Matrimoniale online: Ce atitudine adopti cand esti singura si disponibila?

Atunci cand esti singura si iti doresti sa gasesti pe cineva cu care sa ai o relatie reusita, adesea te lovesti de sfaturi universale care nu te ajuta prea mult. Daca esti noua pe scena intalnirilor pe un site de matrimoniale online, s-ar putea sa nu stii prea bine ce ai de facut pentru ca demersurile tale sa aiba succes. Afla, in continuare, cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont, atat in datingul online, cat si in viata reala!


1. Asigura-te ca esti pregatita pentru o noua relatie


Inainte de a incepe sa iti dai intalniri, in realitate sau pe un site de matrimoniale online, asigura-te ca esti pregatita sa incepi ceva nou si ca nu vei aduce "bagaj emotional" in noua legatura. Totodata, este important sa fii constienta ca exista posibilitatea sa ai parte de dezamagiri si ca ceea ce cauti tu s-ar putea sa fie mai greu de obtinut decat iti imaginai initial.


2. Ai grija de tine


Poate parea superficial, dar cei din jurul tau - chiar si atunci cand interactionezi pe un site de matrimoniale online - sunt atenti la aspectul tau fizic si isi vor forma o prima impresie (si) pe baza acestuia. Cu alte cuvinte, nu uita niciodata sa ai grija de tine, sa iti iubesti corpul si sa ai mereu un aspect ingrijit, daca nu impecabil. In acest fel, le vei transmite celorlalti ca esti o persoana increzatoare in fortele proprii, care se iubeste pe sine insasi.


3. Fii sincera cu ceilalti


Iti doresti sa te casatoresti in urmatorii doi ani? Sau, dimpotriva, nu te afli in cautarea unei relatii serioase? Oricare ar fi atitudinea ta vizavi de dating in aceasta etapa, este esential sa le comunici celor cu care te intalnesti care este statutul tau emotional in acest moment, pentru a nu induce pe nimeni in eroare, chiar si neintentionat.


4. Invata sa ai incredere in tine


Este posibil ca, dupa o perioada de singuratate, increderea in fortele proprii sa nu mai fie la cele mai inalte cote. Pentru ca viata ta amoroasa sa fie una de succes, este important sa gasesti metodele potrivite prin care sa iti recapeti increderea in tine. Un site de matrimoniale online, de pilda, te poate ajuta sa iti testezi capacitatea de seductie fara a risca sa ai parte de esecuri care nu vor face decat sa iti stirbeasca si mai mult increderea in fortele proprii.


5. Fii realista

 

Lumea intalnirilor pe un site de matrimoniale online si cat si cea din viata reala te pot pune in fata unor alegeri dificile. Se poate sa te simti atrasa de un tip frumos si plin de bani, dar inainte de a-l alege ca partener pentru o relatie serioasa, aminteste-ti ca el ar putea fi doar un playboy in cautarea unei noi aventuri. Deschide bine ochii si pastreaza-ti mereu picioarele pe pamant: in general, tot ceea ce pare "prea bun ca sa fie adevarat" este taman astfel!


6. Lasa-te cucerita


Permite-le pretendentilor tai - si atunci cand i-ai cucerit pe un site de matrimoniale online - sa te "vaneze" inainte de a ceda farmecelor si insistentelor lor. Retine ca barbatilor le place vanatoarea, iar tu vei parea cu atat mai interesanta daca te vei lasa cucerita cu mai multa dificultate. Nu uita, totusi, ca acesta nu este nimic mai mult decat un joc; initiaza-l doar cu acei parteneri care merita efortul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare