Dragoste

#relatie de cuplu #sentimente.ro #dating online # activitati toamna #matrimoniale online #activitati cuplu

Matrimoniale online: activitati de toamna pentru cupluri

Partenera ta de pe site-ul de matrimoniale online se astepta, atunci cand o inviti in oras, la o activitate obisnuita, la o iesire la un restaurant, insa noi iti dam cateva idei cu ajutorul carora o poti impresiona foarte mult. Iata cateva sugestii de care sa tii cont atunci cand vrei sa fii pe placul iubitei tale in aceasta toamna.


Invitatie la ceainarie


Un ceai cald, un platou cu fursecuri si biscuiti, dar mai ales muzica ambientala si eventual un semineu care mocneste in timp ce afara ploua, este ideal pentru o intalnire romantica. Cu siguranta ea a mentionat, pe site-ul de matrimoniale online, ca isi doreste o intalnire romantica asa cum nu a avut niciodata. Ei bine, aceasta este sansa ta sa o impresionezi.


Plimbare cu balonul


In timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online o poti intreba, subtil, daca are rau de inaltime si ce parere are despre plimbarile cu balonul. Nu trebuie sa ii dai nimic de banuit, insa ar fi bine sa o avertizezi referitor la faptul ca in ziua respectiva ar fi bine sa se imbrace mai gros. Cu cat urcati mai mult, cu atat temperatura va fi mai scazuta. Totusi, daca ploua si bate vantul puternic, plimbarea cu balonul nu este o alegere inspirata, asa ca trebuie sa tii cont si de
conditiile meteo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare