Dragoste

#Marina Voica relatii #marina voica

Marina Voica, sfaturi despre relatii: “In general, barbatul iubeste mai mult decat femeia”

Cantareata Marina Voica, in varsta de 81 de ani, a vorbit recent despre relatiile dintre un barbat si o femeie. Artista le sfatuieste pe femei sa faca diferenta intre un barbat care le doreste pentru o noapte si unul care le vrea pentru totdeauna!

“Noi avem nevoie de barbati. Ce am face noi fara barbati? Simt nevoia unui umar puternic, de ocrotire, de priceperea unui barbat, poate nu o sa fii de acord cu mine. E clar ca barbatul este superior. Eu, care traiesc acumsingura, imi dau seama ca orice barbat, de orice nivel, tot gaseste el o solutie mai buna decat mine,iar eu chiar nu ma consider nepriceputa, ba am un cap foarte bun pentru fel de fel de chesti. Sa nu le reprosam barbatilor nimic. Din ceea ce vad in jurul meu, peste tot barbatul duce toate greutatile. Iar femeile sunt tare ale dracu’, cateodata! .

Imi dau seama ca barbatul rabda prea mult pentru femeie si in general barbatul iubeste mai mult decat femeia, clar. Cand iubeste. Femeilor! Sa nu confundati faptul ca, daca a petrecut cu voi odata o noapte, inseamna ca puteti sa sperati la ceva mai departe! Hai, incercati sa vedeti diferenta dintre un barbat care te doreste doar pentru o noapte si unul care e lesinat dupa tine si e gata sa-ti ofere o iubire adevarata. Asta este iubirea adevarata!”, a declarat Marina Voica pentru femeide10.ro.  

Artista a marturisit ca, in ciuda aparentelor, este o persoana pesimista.

Sursa foto: brasovultau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii