Dragoste

#relatie de cuplu #comunicare in cuplu #obiceiuri cuplu #simtul umorului

Lucruri ciudate pe care barbatii le adora la femei

Daca vrei sa-ti impresionezi partenera cu o declaratie inedita, spune-i cat de mult iti place sa o privesti cum "ciuguleste" din farfuria ta. Astfel de amanunte legate de apucaturile ei pot fi lucruri bizare, dar care dovedesc cat de atent esti si cat de mult o iubesti asa cum este ea. Iata in continuare cateva ciudatenii la femei pe care barbatii le adora.

1 Dorinte puse la o anumita ora

Se spune ca atunci cand ora si minutul sunt identice, trebuie sa-ti pui o dorinta. Femeile sunt cele care cred mai mult in astfel de lucruri. O femeie este capabila sa se opreasca in mijlocul unei conversatii si sa-si puna cat mai multe dorinte cand vede ca ora este, de exemplu, 11:11.

2 Zone ale corpului partenerei

Un amanunt pe care un barbat poate sa-l adore la iubita lui este o trasatura a fetei, un amanunt legat de chipul ei. De exemplu, o femeie cu un nas carn poate sa-si cucereasca partenerul iar si iar numai prin forma nasului. O femeie cu maini moi si catifelate poate sa-si rasfete partenerul de cate ori il lasa sa o tina de mana.

3
Simtul umorului

Simtul umorului este atractiv nu doar pentru femei, dar si pentru barbati. Daca partenera ta obisnuieste sa faca glume mereu si mai si rade la ele, reusind in final sa te distreze si pe tine, este un exemplu de bizarerie care o face cu atat mai adorabila.

4 Micul dejun din orice

Exista femei care nu au retineri sa manance la micul dejun supa, prajitura, pizza, taitei sau orice fel de mancare gasesc prin frigider. Pentru un barbat, apetitul si deschiderea lor catre experiente culinare inedite le face cu atat mai interesante.

5 Borcanul cu dulciuri

Uneori, nu doar copiii iau pe furis dulciuri din borcan, dar si mamicile. Cand sotia ia din cand in cand, pe ascuns, cate o bomboana, crezand ca nu o vede nimeni, partenerul se poate amuza de gestul ei copilaresc.

6 Cuibaritul in pat

Chiar si atunci cand un cuplu are un pat de mari dimensiuni, femeile vor sa-si simta partenerul cat mai aproape. Drept urmare, acesta este inghesuit pe muchia patului, in timp ce partenera gaseste un colt al corpului lui si se cuibareste in el.

7
Pe aceeasi lungime de unda

Unul dintre cele mai placute lucruri intr-o relatie este o comunicare foarte buna. Atunci cand ea iti completeaza o fraza, este una dintre cele mai frumoase senzatii din lume.

8 Mancatul din farfuria partenerului

Unele femei obisnuiesc sa ciuguleasca pe furis din farfuria partenerului sau sa-i sustraga paharul cu apa cand li se pare ca acesta nu este atent. Un astfel de obicei, mai ales cand se intampla pe furis, nu poate decat sa starneasca zambete pe chipul partenerului.

9 Obiceiuri la masa

O femeie isi poate cuceri partenerul prin apucaturile ei la masa. Daca ea are obiceiul sa-si decojeasca un mar perfect concentrata, pana scoate toata coaja intr-o fasie lunga, nu poti decat sa o admiri pentru rabdarea si talentul ei. Alte gesturi la fel de simpatice sunt felul in care isi taie mancarea in farfuria, modul in care scoate din salata ingredientele care nu-i plac sau rabdarea cu care isi condimenteaza intreaga felie de paine.

Sursa foto : momlogic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii