Dragoste

#limbajul trupului #gesturi tandre #atingeri cuplu

Limbajul trupului: ce inseamna gesturile ei

Ti se pare ca femeile sunt greu de inteles? Detaseaza-te putin de situatie si priveste-le din afara, ca un bun observator. Limbajul trupului tradeaza gandurile si starea de spirit a femeii care ti-a starnit interesul. Tot ce ai de facut este sa-i urmaresti privirea, bratele, umerii sau picioarele acesteia.
 

Te priveste cand vorbiti


Daca tocmai ai cunoscut o femeie interesanta, iar aceasta te priveste pe toata durata discutiei, inseamna ca vrea sa auda mai multe de la tine. Daca, in, schimb, isi tot roteste privirile in jur, probabil ca nu o interesezi si cauta o sansa de a iesi din discutie.
 

Te intampina la usa, intinsa spre tine


Daca imediat ce ajungi acasa o vezi venind spre tine, cu partea de sus a corpului intinsa in directia ta, nu trebuie sa ai nicio dilema: asteapta sa fie sarutata. Majoritatea femeilor isi doresc sa fie sarutate cand se intalnesc cu barbatul iubit, iar un simplu sarut scurt, in varful buzelor sau o imbratisare anemica nu sunt suficiente.
 

Se aseaza mereu langa tine, pe canapea


Daca de cate ori te uiti la televizor partenera ta se aseaza langa tine, o face pentru care nevoie de apropierea ta. De multe ori, femeile nu cauta sa initieze niciun act sexual, pur si simplu vor un moment de intimitate si afectiune. Este cea mai buna ocazie sa o strangi in brate si sa-i oferi tandrete.

Cauta motive sa te atinga


Cand esti la inceputul unei noi idile, iti poti da seama daca este interesata de tine dupa initiativele ei in ceea ce priveste atingerile. Pune-ti o scama pe umar si vorbeste-i despre orice altceva, asteptand reactia ei. Daca iti va lua scama de pe haina, in mod sigur ii placi. Daca se multumeste sa te atentioneze, nu este implicata cu adevarat.
 

Te imbratiseaza inainte de culcare


Daca partenera ta te imbratiseaza si isi pune picioarele in jurul tau atunci cand dormiti, inseamna ca are nevoie de foarte multa afectiune si ca prezenta ta fizica o linisteste. S-ar putea sa fie obositor sa simti atata greutate pe tine sau sa amortesti, insa gaseste o modalitate prin care sa nu o respingi vehement, chiar daca ai nevoie de spatiu.
 

Te priveste indelung, in casa


Daca partenerei tale ii place sa te priveasca in timp ce te barbieresti sau cand iti faci un sandwich, inseamna ca te considera sexy si ca prin mintea ei umbla tot felul de scenarii. Un dus impreuna sau o partita de sex pe masa din bucatarie sunt binevenite. Chiar daca nu iti spune verbal, privirile ei sunt o invitatie.
 

Te saruta pe ochi


Daca te satura pe ochi sau chiar iti saruta mainile, este profund indragostita de tine. Probabil ca adora fiecare bucatica din tine si te-ar "manca" dimineata, la pranz si seara. O femeie care te saruta pe crestetul capului, pe ochi sau maini cauta o relatie de dragoste in care sa se simta implinita atat la nivel fizic, cat si spiritual.
 

Te "onoreaza" cu un sarut


Unele femei ofera gesturi de tandrete cu un aer de parca ar face o favoare . Poate fi vorba despre o fire introvertita, care cu greu isi manifesta afectiunea prin saruturi si mangaieli. Dar poate fi vorba si despre o femeie care face totul din datorie, de ochii lumii sau cu un alt interes.

Sursa foto: abcnews.go.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare