Dragoste

#internet #nunta #mirese # sursa de inspiratie

Internetul, cea mai buna sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese

Daca pana acum cativa ani revistele dedicate organizarii nuntilor erau cea mai buna sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese, in prezent tot interesul domnisoarelor s-a mutat pe Internet. De la idei de decorare a localului, pana la idei de machiaj si modele de pantofi, viitoarele mirese cauta totul in mediul online.

Conform unui sondaj realizat pe reteaua de socializare Pinterest, viitoarele mirese ocupa un segment special in randul utilizatorilor. Foarte active si interesate de cat mai multe idei pentru organizarea nuntii, viitoarele mirese petrec minute in sir rasfoind albumele cu fotografii, in speranta ca vor gasi elemente pe care sa le foloseasca pentru propria lor nunta.


Fotografiile cu decorarea localului, cele mai cautate

Cea mai populara categorie de cautari pe Pinterest este reprezentata de cea cu idei de decorare a localului. Peste 48% dintre viitoarele mirese analizeaza zeci sau poate chiar sute de imagini cu modalitati inedite, romantice, nastrusnice, elegante, clasice si moderne de amenajare a restaurantului in care urmeaza sa sarbatoreasca fericitul eveniment.

Fotografiile cu rochii de mireasa ocupa locul 2 in topul cautarilor pe Pinterest, aproximativ 46% dintre viitoarele mirese fiind interesate de modele speciale de tinute pentru ziua cea mare. Dintre acestea, doar 14% au marturisit ca si-au cumparat un model de rochie identic cu cel pe care l-au vazut pe Pinterest.


Miresele, fericite ca ofera surse de inspiratie

Dintre mirese, 63% s-au declarat fericite ca ofera surse de inspiratie care le pot ajuta pe alte viitoare miresici sa aiba o nunta de vis, tocmai de aceea nu le deranjeza sa posteze pe Pinterest imagini cu rochiile pe care le-au purtat, cu decorul salii sau cu machiajul si coafura din ziua cea mare.

Aproximativ 15% dintre mirese sustin ca le enerveaza cand alte mirese le fura ideile, in timp ce 25% au spus ca nu le pasa.


Viitoarele mirese stau cu orele pe net

Dornice sa isi organizeze cat mai bine nunta, 40% dintre viitoarele mirese active pe Pinterest petrec intre 2 si 4 ore pe saptamana analizand fotografii de la alte nunti, in timp ce 36% petrec intre 5 si 10 ore pe saptamana in acelasi scop.

O treime dintre viitoarele mirese au recunoscut ca incep sa se intereseze de organizarea nuntii inca dinainte de a fi cerute in casatorie.

Sursa foto: onewed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului