Dragoste

#sentimente.ro #dragoste #relatie de cuplu #relatie #dating online #dating

Intalniri online: 6 gesturi care demonstreaza ca te iubeste

Intalnirile online, dar si cele fata in fata te pot ajuta sa iti dai seama daca un barbat are sentimente puternice pentru tine, daca te iubeste. Sunt anumite gesturi care iti vor arata ca sentimentele lui pentru tine sunt sincere si ca nu mai ai nevoie de niciun cuvant si nicio dovada ca el tne foarte mult la tine.


Iti face mici surprize


Fie ca iti lasa mesaje pe site-ul de dating online, pe telefon sau in cutia de scrisori, trebuie sa stii ca ai langa tine un barbat foarte indragostit, caruia nu ii pasa ca gesturile lui sunt poate mai potrivite pentru un adolescent. De asemenea, daca el se trezeste inaintea ta pentru a face cumparaturile si pentru a-ti prepara micul dejun, cu siguranta el te iubeste si vrea sa iti fie bine.


Este gelos


Iti pune tot felul de intrebari referitoare la cine sunt barbatii care te saluta, ridica suspicios din spranceana atunci cand ii povestesti despre vreun coleg de la munca si nu este deloc multumit atunci cand alti barbati iti verifica profilul de intalniri online.

Micile gelozii sunt amuzante, mai ales atunci cand el vrea sa il impaci si sa incearca sa se asigure ca totul se intampla doar in imaginatia lui, insa mai mult decat atat, gelozia lui este un semn ca te iubeste si ca te vrea doar pentru el.

Citeste continuarea AICI!

  •   2012-09-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce sa faci ca sa scapi de anxietate?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce sa faci ca sa scapi de anxietate?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii