Dragoste

#sentimente #dragoste #iubire #partener #relatie de dragoste #declarare sentimente

Indicii ca este sincer cand iti spune "te iubesc"

Oare ma iubeste sau sta cu mine de plictiseala? La inceputul unei relatii de dragoste exista o doza de incertitudine cu privire la sentimentele partenerului si sunt destul de multe situatii in care pui la indoiala dragostea pe care ti-o poarta. Trece o zi fara sa-ti spuna te iubesc? Uita sa te sarute inainte de culcare? Aceste gesturi inocente nu tradeaza absenta sentimentului de iubire, astfel ca poti renunta la scepticismul exagerat. Urmatoarele indicii iti dezvaluie ca partenerul tau este sincer cand iti spune "te iubesc".


Spune primul "te iubesc"

Daca partenerul tau spune primul "te iubesc", este semn ca sentimentele lui sunt sincere. Nu exista un moment standard in care trebuie sa spuna cele doua cuvinte si nu poti avea pretentia ca dupa doua saptamani de relatie sau o luna sa isi declare iubirea in acest mod. Trebuie sa ai rabdare, intrucat atunci cand va pronunta "te iubesc" va fi pentru ca simte cu adevarat acest lucru.


Se uita in ochii tai cand isi declara sentimentele

Contactul vizual joaca un rol important in declararea iubirii, deoarece sugereaza siguranta, incredere si certitudine. Prin urmare, daca partenerul se uita in ochii tai cand iti spune "te iubesc", inseamna ca este sincer.


Iti spune ca te iubeste cand te astepti mai putin

Daca partenerul tau asteapta intotdeauna sa spui tu prima "te iubesc", pentru ca el sa-ti poata raspunde cu un sec "si eu", nu inseamna ca nu te iubeste, ci ca este usor plictisit, plafonat. In schimb, daca iti spune el primul "te iubesc", cand te astepti mai putin, este semn ca sentimentele lui sunt sincere si ca simte nevoia sa-ti reconfirme dragostea pe care ti-o poarta.


Iti spune "te iubesc" cand face ceva special pentru tine

Fie ca iti aduce un buchet de flori si iti spune "te iubesc" in timp ce ti-l ofera, fie ca iti cumpara un cadou si-l insoteste cu clasicul "te iubesc", trebuie sa stii ca aceste gesturi ii tradeaza dragostea si ii dezvaluie sinceritatea.


Asculta-ti instinctul

Uneori, cel mai bun indiciu ca partenerul tau te iubeste este propriul tau instinct. Dragostea se simte, astfel ca nu ai nevoie neaparat de dovezi verbale pentru a sti ca partenerul tau te iubeste sincer.

Sursa foto: drperrone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare