Oare ma iubeste sau sta cu mine de plictiseala? La inceputul unei relatii de dragoste exista o doza de incertitudine cu privire la sentimentele partenerului si sunt destul de multe situatii in care pui la indoiala dragostea pe care ti-o poarta. Trece o zi fara sa-ti spuna te iubesc? Uita sa te sarute inainte de culcare? Aceste gesturi inocente nu tradeaza absenta sentimentului de iubire, astfel ca poti renunta la scepticismul exagerat. Urmatoarele indicii iti dezvaluie ca partenerul tau este sincer cand iti spune "te iubesc".


Spune primul "te iubesc"

Daca partenerul tau spune primul "te iubesc", este semn ca sentimentele lui sunt sincere. Nu exista un moment standard in care trebuie sa spuna cele doua cuvinte si nu poti avea pretentia ca dupa doua saptamani de relatie sau o luna sa isi declare iubirea in acest mod. Trebuie sa ai rabdare, intrucat atunci cand va pronunta "te iubesc" va fi pentru ca simte cu adevarat acest lucru.


Se uita in ochii tai cand isi declara sentimentele

Contactul vizual joaca un rol important in declararea iubirii, deoarece sugereaza siguranta, incredere si certitudine. Prin urmare, daca partenerul se uita in ochii tai cand iti spune "te iubesc", inseamna ca este sincer.


Iti spune ca te iubeste cand te astepti mai putin

Daca partenerul tau asteapta intotdeauna sa spui tu prima "te iubesc", pentru ca el sa-ti poata raspunde cu un sec "si eu", nu inseamna ca nu te iubeste, ci ca este usor plictisit, plafonat. In schimb, daca iti spune el primul "te iubesc", cand te astepti mai putin, este semn ca sentimentele lui sunt sincere si ca simte nevoia sa-ti reconfirme dragostea pe care ti-o poarta.


Iti spune "te iubesc" cand face ceva special pentru tine

Fie ca iti aduce un buchet de flori si iti spune "te iubesc" in timp ce ti-l ofera, fie ca iti cumpara un cadou si-l insoteste cu clasicul "te iubesc", trebuie sa stii ca aceste gesturi ii tradeaza dragostea si ii dezvaluie sinceritatea.


Asculta-ti instinctul

Uneori, cel mai bun indiciu ca partenerul tau te iubeste este propriul tau instinct. Dragostea se simte, astfel ca nu ai nevoie neaparat de dovezi verbale pentru a sti ca partenerul tau te iubeste sincer.

Sursa foto: drperrone.com

  •   2013-07-17
  •  

Articol scris de

Sebastian Barbu

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.